1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem na Windows Vista-Pomocy!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mikute, Luty 27, 2010.

  1. mikute

    mikute Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witajcie. Mam problem i mam nadzieje, że ktoś wie jak go rozwiązać. Mam laptopa z wgranym systemem Windows Vista. Potrzebowałem laptopa do połączenia go kablem crossowanym z xboxem 360. I teraz mam problem.
    Wszystko jest ok w Protokołach TCP/IP powpisywałem dane w Xboxie tak samo
    ale przy sieci lokalnej(to jest ta gdzie jest Xbox podłączony) pisze mi "Sieć niezidentyfikowana" przez co nie mogę umożliwić Xboxowi dostępu do internetu.
    Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić??

    Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trykosz

    trykosz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    270
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Zostaw to w cholerę. Też mam z tym problem, mimo tego, że wszystko jest poprawnie skonfigurowane. To udostępnianie połączeń jest po to, żeby nie działało. Też mnie to dobija.
     
  4. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Wyłącz zapore systemu windows
     
  5. mikute

    mikute Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nic

    Niestety nic to nie dało. Co mogę zrobić w takim razie?? Czy podłączenie Xboxa pod routera rozwiąże ten problem?? Chociaż wolałbym obejść się bez niego. Z góry dzięki za pomoc.
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    tak. najlepiej xboxa 360 podłączyć pod router, ja tak zrobiłem i nic nie było trzeba konfigurować :)
     
  7. mikute

    mikute Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No niestety jeszcze routera nie mam a chciałbym jak najszybciej zagrać. ;(
     
Wczytywanie...

Poleć forum