1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem nagrania COD: MW2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez miloszek15, Listopad 17, 2011.

  1. miloszek15

    miloszek15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam problem z nagraniem Call of Duty Modern of Warfare2. Grę nagrywam normalnie IMG Burn z prędkością 2.4 na płyty OMEGA na których wszystko śmiga. Tworzę .dvd i sie nagrywa. To nie jest moja 1 gra a takiego problemu nie miałem. Jak wkładam płyty to zaczyna mi otwarzać bo jest ten czarny ekran przez kilka sekund jak zawsze i nagle sie płyta zatrzymuje i pisze płyta nie jest obsługiwana. Nigdy nie miałem takiego problemu. Może trzeba to jakoś spatchować?? Dodam że grę można zainstalować i jest tło call of duty MW2 więc gra jest raczej w porządku.
    Pomocy! Pytajcie bo mogłem coś zapomnieć dopowiedzieć co może być istotne jak coś nagrywam tak: Nagrywanie gier na xbox 360 • programosy.pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. miloszek15

    miloszek15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zależy jaki masz dash i przeróbke. jak masz 1.91 lub 2.0 i dash 599 lub 604 . masz złe wgranego patcha ap25 lub wogule nie wgrane lub zawysoki dash i za niska przeróbka
     
  7. miloszek15

    miloszek15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeróbke mam 1.9.2 lub 2.0 a słyszałem o patchowaniu przez 360 waves patcher tylko nie wiem na jakiego mam ustawic wave na jaki ma sie obraz zrobic
     
Wczytywanie...

Poleć forum