1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem . Napęd Lite-On .

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Ak a, Październik 21, 2009.

  1. Ak a

    Ak a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mysłowice
    Witam.

    Mam problem z napędem taki o to że nie widzi płyty przez jakiś czas dopiero po paru razach otwarcia i zamkniecia tacki załapuje . Wczoraj jeszcze wszystko bylo normalnie smigało jak żyleta . A dzisiaj włączam chce sobie pograć a tu nie widzi płyty :O . Co może być tego przyczyną?? Szukałem na forum podobnych tematów ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ak a

    Ak a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mysłowice
    verbatim . 2x- 2.4x . z każdą grą tak mam . obojętnie na jakiej jest płytce
     
  4. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    też tak miałem, ale nie trzeba się tym przejmować :p liteony tak mają, ale jak Ci się to często będzie powtarzać to wyczyść napęd lub otwórz tacke i podmuchaj do środka (tylko nie napluj jak będziesz dmuchał :D:D)
     
  5. gomatekgo

    gomatekgo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak stanie się to bardzo uciążliwe to, jeżeli oczywiście masz taką możliwość wyślij na gwarancję, bo po co się z tym pierdzielić jak można to rozwiązać w taki sposób, potem czeka Cię tylko reflash i tyle. Ew. możesz go na początek wyczyścić, jeśli nie problem Ci rozkręcić konsolę i napęd.
     
  6. Ak a

    Ak a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mysłowice
    zobaczymy :D . Dzięki za pomoc :D . Jutro się tym zajmę . Wyczyszcze podmucham .
     
  7. gelu87878787

    gelu87878787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    wina moze stac po stronie plyty nagrywaj na verbatimach a jesli to nie pomaga to przeczysc laser w najgorszym przypadku naped szwankuje :p

    ps.
    to ze ty tak miales nie znaczy ze wszystkie liteony takie sa :D
     
  8. King1989

    King1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam ten sam problem co AK'a. Co mam zrobic ? Tez musze prary razy odtwierac i zamykac napęd aby zadziałało. Do tego przyznam że Oryginały chodzą świetnie. Tylko kopie szwankują.. ;/
     
  9. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    To znaczy że źle płytki nagrywasz albo na jakiś szajsach. Lub masz nagrywarkę w kompie do du**
     
  10. King1989

    King1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywarke mam NEC-a ehh Płytki nagrywam znakomicie. verba 2,4 x i all śmiga.. Ale chodzi np o nie wiem Fable 2.. w połowie fabuły kicha.. fifa 10 praktycznie wogóle nie działa.. Fera files jedna kampania nie działa... Masakra. Nie jestem jakimś graczem gram w świątek piątek więc nie wiem czy mogłem przepalic napęd zbnyt długim graniem jak to białe pudełko stoi sobie tylko.. Ale poprosty mnie tu irytuje że NIE WIEM jaki jest tego problem. Moj koleżka ma nagrywke Pionnera chyba 112, no to też czasami gra zetnie ale mniej niż przez moją nagrywaną ehh.. Jak się pojawi na verbatimie mała ryska to już Mogę się pożegnac z działaniem kopii. Przypominam że moje oryginały mi chodzą dobrze i ani razu to nei wyskoczyło " Przeczysc plytke miekka sciereczka "
     
Wczytywanie...

Poleć forum