1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez digse, Luty 18, 2011.

  1. digse

    digse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Od około miesiąca mam problem z napędem,nie otwiera się a jak się otworzy to za 10 razem,z początku problem pojawiał się żadko a teraz już codziennie.Ktoś mi powiedział że to wina gumki w napędzie ale nie jestem pewny.Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak, to wina gumki. jak wysuniesz tacke to ta gumke widac z przodu. Wystaczy zdjac ja np wykalaczka, umyc w wodzie z plynem do zmywania i zalozyc spowrotem.
     
  4. digse

    digse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak się nie myle jest koloru niebieskiego
     
Wczytywanie...

Poleć forum