1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem - napęd.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Killswitch, Listopad 9, 2012.

  1. Killswitch

    Killswitch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Otóż dziś rano po włożeniu płytki do xboxa, ukazał mi się napis: "Otwórz napęd". Więc ok, zawożę konsolę do gości, którzy się tym zajmują. Niby zrobione, wracam po nią, ale proszę o sprawdzenie jakieś gry. Wkładają - otwórz napęd. Mówią, że był wymieniany laser, ale spróbują z innym. Również było to samo. Zaproponowali wymianę całego napędu. Cena 170 zł. Czy to dobra cena? Jak myślicie co dokładnie jest nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Problem - napęd.

    Gruba czy slim?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Killswitch

    Killswitch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Slim, ale nie z tych nowszych. Kupowany niecały rok temu.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Problem - napęd.

    Mogła paść elektronika, znam takie przypadki.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Killswitch

    Killswitch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    I wtedy jaki byłby koszt tego? Co dokładnie wymienić? Czy goście z mojego miasta dadzą radę do tego dojść? (Oby nie, jeżeli wymiana napędu tańsza i mniej skomplikowana)
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Problem - napęd.

    Cała elektronikę, koszt ok. 150zl.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Papa LOLO

    Papa LOLO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2011
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łodź
    Elektronika = napęd. Bo ceny identyczne. Ale niech laser podmienia na poczatke. Bo to koszta duuuzo nizsze.
     
  9. Killswitch

    Killswitch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Laser już był wymieniany i nic nie dało. Z tym, że podobno im się odpaliło, ale jak poprosiłem o sprawdzenie to nie. Mają jeszcze spróbować z jakimś nowszym laserem. Tak czy siak, dzięki za wszystkie odpowiedzi. : )
     
  10. Papa LOLO

    Papa LOLO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2011
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łodź
    z jakim nowszym laserem, to uzywke ci wsadzili?? Nowy laser kosztuje ~ 40-50zl. Acz kolwiek ja mialem w jednym napedzie tak ze elektronika padla i tez nie widzial plyt, a laser ok.
     
  11. Killswitch

    Killswitch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Miałem dziś odebrać konsolę. Dzwonię, a Ci że jeszcze próbują z różnymi laserami i nic nie chce zadziałać. Co oni kombinują? Mam powiedzieć wprost by wymienili cały napęd (ciekawe czy za przeróbkę też sobie doliczą), czy też wspomnieć o tej elektronice. Mam dzwonić do nich jutro w południe.
     
  12. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Problem - napęd.

    Co to za pseudo serwis?

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  13. Killswitch

    Killswitch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Może po prostu próbują zrobić to z laserem, bądź co bądź to niższy koszt dla mnie. Ale w sumie wolałbym mieć jutro sprawną konsolę z nowym napędem.

    EDIT. Dalej nic z tego. Powiedzieli że muszą zamówić to przez internet. I takim sposobem czekam tydzień na naprawienie tego problemu.. A ten serwis to Games World.
     
Wczytywanie...

Poleć forum