1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem NFS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gozdzio, Kwiecień 19, 2013.

  1. gozdzio

    gozdzio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Witam
    Nagrałem NFS pro street chciałem zagrać przez internet wszedłem w szybką rozgrywkę i pisze coś takie " Łącznie z EA NATION" ale nie łączy bo jest błąd i piszę coś takie " Nie można połączyć z EA NATION. Aby móc korzystać z trybu sieciowego tej gry, musisz zalogować się do EA NATION" i teraz prośba do was pomożcie mi co zrobić co i jak .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    no przecież jest napisane że musisz sie tam zalogowac..:D
     
  4. BONO

    BONO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Załóż konto na ea (pytanie czy masz golda wykupionego w microsoft jeśli tak to powinno pójść dobrze)
     
  5. sk00ti

    sk00ti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    119
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Załóż konto na EA i się zaloguj, proste :p
     
  6. gozdzio

    gozdzio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Jestem zalogowany na stronie EA i co dalej jak chce się połączyć mam dalej błąd .
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nie zagrasz bo EA wyłączyło serwery.
     
  8. gozdzio

    gozdzio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Tzn już wogóle cz tylko na jakiś czas ?
     
  9. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    283
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Wogóle ten NFS jest troszke stary eh taka polityka EA.

    Wysłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum