1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem nie ma najwyzszej rozdzielczosci

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bialy92, Maj 5, 2014.

  1. bialy92

    bialy92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam xbox360 arcade i telewizor samsung ue32eh5300 z full hd
    I nie ma rozdzialki 1920:1080 probowalem wszystkiego innego kabla hdmi ale nie pomoglo co moze byc tego powodem niby pokazuje ze jest 1080p ale konsola tego nie widzi czy to wina konsoli cxy telewizora?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Gdzie nie ma 1080p w menu konsoli czy w TV nie pokazuje ?

    Szczerze mówiąc to i tak jest bez różnicy bo 99% gier na XBOX360 chodzi w natywnej rodzielczości 720p !
     
  4. bialy92

    bialy92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W menu konsoli nie ma rozdzialki 1920:1080 a w tv pokazuje 1920:1080 60p najwyzsza rozdzialka to 1680:1050 w menu konsoli

    Grafika na 1080p jest tak fatalna ze nie da sie grac kanciaste napisy brak antyaliasingu kiepskie cienie jakbym gral na niskich detalach

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmien port hdmi w tv, zapewne masz w hdmi dla pc

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  6. bialy92

    bialy92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zmienilem port i jest tak samo nawet ten dvi dla pc , grafika nadal jest slaba
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Pokaż jakiegoś screena/zdjęcie, jakbyś mógł.
    X360 nie jest jakimś demonem szybkości, w końcu bebechy są od 2005r. jest już po prostu stary i nie daje rady, a Ty masz za duże wymagania, a konsola nie ma AA, usiądź dalej od TV ;)
     
  8. bialy92

    bialy92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Postaram sie wrzucic zdjecie ale jedno co mnie irytuje to ze w menu konsoli nie ma 1920; 1080 a najwyzsza rozdzialka to 1680:1050 davsie ustawic 1080p ale kiepsko to wyglada .ide wrzucic zdjecie
     
Wczytywanie...

Poleć forum