1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[PROBLEM] Nie mogę dołączyć do gry i być hostem

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez nollo, Listopad 19, 2014.

  1. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Witam
    Jeżeli chodzi o XBL to jestem nowym użytkownikiem nigdy wcześniej nie miałem jakiegoś większego doświadczenia z mp na xboxie dlatego pojawil się owy problem .
    Otóż gdy chce dołączyć do jakiejś sesji w
    GTA V to zawsze jestem sam,jakakolwiek próba dołączenia do innej wynik ten sam .
    To samo jest w przypadku Diablo 3 osobę znajduje mi raz na ruski rok a hostem nie wiem czemu być nie mogę .
    W destiny i titanfall mogę dołączać ale również nie mogę być hostem ..

    Jestem połączony poprzez router TP Link WR740N
    Porty ustawione tak
    [​IMG]

    Wynik testu na speedtest
    [​IMG]

    Jest to Internet radiowy, brak rozlaczen sieci, spadek niekiedy do 6 mb
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    227
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
  4. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A wszystkie porty mają mieć. Protocol ALL ??
     
  5. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    227
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Tego nie wiem. Spróbuj raz tak raz tak.
     
  6. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Dodanie tych portów nic nie dało spróbuję przywrócić ustawienia fabryczne Secie konsoli

    EDIT:
    NIC to nie dało jakieś pomysły ?
     
  7. PIKOxPL

    PIKOxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    mam podobny router moze nawet taki sam i tez mam problem z polaczeniem ale nie do gry tylko np jak mam kogos w znajomych to nie moge sie z nim polaczyc w zadnej grze ani on ze mna to ma pewnie cos wspolnego z tym o czym tu piszecie jak znajdziecie rozwiazanie to napiszcie
     
  8. Pikaczu

    Pikaczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wrzuć ip konsoli do DMZ, to załatwi sprawę.
     
  9. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Jak ustawiam DMZ to Internet nie Działa
     
  10. Krystian Kopeć

    Krystian Kopeć Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom, Poland
  11. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Włączony
     
  12. Krystian Kopeć

    Krystian Kopeć Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom, Poland
    dodałeś konsole do aplikacji specjalnych w ustawieniach routera?
     
  13. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Jak ;D ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum