1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem. - nie moge rozmawiac z innymi przez headset

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karol5589, Kwiecień 15, 2011.

  1. karol5589

    karol5589 Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    Witam, mam problem nie moge rozmawiac z innymi orzez mikro dolonczone do xboxa. Podlanczam, wykrywa w grze, ale cisza grobowa. Tylko w tle przez Tv slysze szwargotanie po rusku bo gram w grida na multi. Czyli zadanie bojowe dla was. ;D Jak zrobic zeby mnie slyszeli i zebym ja ich przez te sluchawki slyszal.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jak sie laczysz z netem ?
    Porty przekierowane/otwarte ?
     
  4. karol5589

    karol5589 Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    przez wifi. Mam slima i router. ;)
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    To przekieruj porty 88 i 3074 lub wlacz UPNP w routerze
     
  6. karol5589

    karol5589 Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    a co to jest i jak sie to robi. ? ;D
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jestes za routerem wiec nie masz publicznego ip, to tak jak bys probowal dzwonic do kogos ale odzdzywa sie centralka, bez wpisania numeru wew. nie polaczysz sie i dzala to podobnie jesli chodzi o porty, bez otwarcia portow (nadania numeru wew.) nikt sie do ciebie nie dodzwoni czyli cie nie widzi od strony neta dlatego polaczenie przerywa

    Jaki masz router ?
     
  8. karol5589

    karol5589 Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
  9. karol5589

    karol5589 Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    na multi moge grac spokojnie i nic nie pzerywa. tylko jak podlanczam headset pod pada tez gram tylko nie slysze co inni mowia i mnie nie slysza. a tak poza tym zaprosilem cie na live do znajomych. ;p
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie kazda gra wymaga otwartego natu do swobodnego grania, podaj dokladny model d-linka dzieki temu w necie znajdzie sie dla ciebie instrukcja przekierowania portu lub jak wlaczyc upnp, po przekierowaniu dojdziemy czy to wina neta czy tez np sluchawek
     
  11. karol5589

    karol5589 Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
    moze ja mam sluchawki niesprawne. ? czek. zara podam ci dokladny model
     
  12. karol5589

    karol5589 Banned

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrowiec Św.
  13. mastamasta

    mastamasta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3city
    nie powinno być problemu ze strony routera... w tej chwili mało które serwery głosowe gier wymagają przekierowania na inny port aby działała komunikacja głosowa wewnątrz gry...
     
  14. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Sprawdz sluchawki na inne konsoli jak masz taka mozliwosc lub podepnij inne

    Tu nie chodzi o wymagamnia serwerow, za NAT nie widac cie bo sa porty losowe wtedy taki sygnal zanika lub przerywa
     
Wczytywanie...

Poleć forum