1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Problem] Nie moge z kolega sie w ogole polaczyc!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukcie4740, Styczeń 3, 2011.

  1. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. mam problem. chce w cos z kolega pograc, ale nie mozemy sie ze soba polaczyc.
    tak jest pod kazdym wzgledem. nawet jak chce z nim prywatna rozmowe to tez nie chce nas polaczyc :X
    pomoze ktos?
    jestesmy obydwojga zarejestrowani na US.
    Pozdrawiam i licze na pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    czy podczas testu sieci sieci wyskakuje jakis blad?? Np. że NAT jest zamkniety??
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Oboje macie konta dolaczone do XBL?
    Oboje macie XBL Gold ?
     
  5. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak mamy, zaden taki blad nie wyskakuje.
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No to jaki komunikat sie pojawia podczas laczenia ?
     
  7. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Zapewne macie porty zablokowane. Ja jak nie odblokuję to nie ma mowy o party, albo o rozmowie prywatnej.
     
  8. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tylko on moze z innymi kolegami..
    ja mam net do xboxa przez router...
    nie mam zadnego bledu
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Wiec nie masz przekierowanych portow, nie widzi cie na NAT'em, nie ma bezposredniego polaczenia, wlacz UPNP lub samodzielnie przekieruj porty w routerze
     
  10. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    Albo prosta sprawa w ustawieniach Live moze masz zablokowane polaczenia glosowe. ? :x. Albo porty masz zle przekierowane jak kolega napisal.
     
  12. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mowcie dokladnie, jak to naprawic, jestem zielony :<
     
  13. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. orzech86

    orzech86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tutaj masz fajnie opisane przekierowanie portów dla mniej zaawansowanych Przekierowanie portw
    Ważne jest żebyś znał swoje hasło do rootera bo bez tego nie ruszysz. Czasami domyślnie user i password są puste i nie trzeba nic wpisywać, czasami user to user a password to admin - kombinacji jest wiele ;)
     
  15. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  16. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a dodam ze jak przez modem sie podlaczam a nie routera to sie wszystko da
     
  17. lukcie4740

    lukcie4740 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    help!
     
Wczytywanie...

Poleć forum