1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem - nie wczytuje gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez neu, Wrzesień 13, 2010.

  1. neu

    neu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Witam

    Dzisiaj, pierwszy raz od o 2miesięcy postanowiłem odpalić xboxa (wcześniej nie grałem z braku czasu). Poszedłem do sklepu kupiłem kilka płytek i pościągałem gierki (mam ixtreme 1.6). Wypaliłem płytki tak jak to robiłem wcześniej (według tych samych poradników) no i xbox nie może wczytać gier. Wrzucam płytę, trochę trzeba poczekać po czym napis z "Odtwarzanie" zmienia się na "Otwórz napęd"... ktoś wie o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Ja mam podobny problem,ale tylko z GTA 4 i GTA Episodes from Liberty City. Mam je zainstalowane na dysku. Włączają się dopiero jak odpalę z dysku, reszta gier normalnie.
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Z tego co pamiętam to do tego Ixtreme potrzebna jest płytka z Activate Iso.
     
  5. mpq1671

    mpq1671 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale i tak powinno wykryć płytę z grą, z tym że po uruchomieniu widać logo Xboxa na białym tle. Starsze gierki próbowałeś? Może tanie płyty kupiłeś, wtedy to i 10 płyt z rzędu może tak wykrywać.
    Albo po prostu napęd się zmęczył, trzeba mu dać kromkę chleba i popitę.
     
  6. neu

    neu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Kupiłem Platinumy, mam na nich inne gierki i chodzą bez problemów. Activate.iso nie pomaga. Gry nie działają też na innej konsoli...
     
  7. rzezol

    rzezol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to masz już odpowiedź po której stronie wina. Kup Verbatimki i nagraj jedną na próbę, bo może to wina nagrywarki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum