1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem ,,nieobsługiwana płyta"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TosekTosek, Luty 5, 2012.

  1. TosekTosek

    TosekTosek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem, otóż gdy włączam Kingdoms of Amalur Reconing wyskakuje komunikat że płyta nieobsługiwana, mam lt 2.0, wszystkie najnowsze tytuły mi działają z wyjątkiem tego, nie mam cichej aktualizacji bo nigdy nie miałem xboxa podpiętego pod internet, nagrywam najnowszym clonecd, Może ktoś pomóc? z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Zmieniałeś topologie ?
     
  4. TosekTosek

    TosekTosek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem trochę zielony w temacie, jak się zmienia topologie?
    Edit: a trzeba najpierw przez abgx przepuścić?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. TosekTosek

    TosekTosek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zaraz przetestuje i powiem czy pomogło
     
  7. TosekTosek

    TosekTosek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobiłem według instrukcji jednak dalej to samo
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Usuń grę z dysku (jeśli instalowałeś) i wyczyść pamięć podręczną.
     
  9. TosekTosek

    TosekTosek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    już próbowałem, nawet dysk twardy odpinałem ale to nic nie dało
    Edit: nie wyskakuje już nieobsługiwana płyta, a to żeby przetrzeć płytę
    Dodam że podobny problem miał kolega posiadający tą samą przeróbkę co ja. Mi rayman origins działa normalnie a u niego wyskakuje że płyta nieobsługiwana
     
  10. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Ja też tak miałem, ale jak nagrywałem na Platinum... Niektóre gry u mnie działałby, a u znajomego nie i na odwrót też...
     
  11. TosekTosek

    TosekTosek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale dziwne że gra się instaluje a nie da się jej odpalić..
     
  12. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tak jak ja musisz czekać na title update chyba:upset: a będzie za około tydzień
     
  13. TosekTosek

    TosekTosek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli tamte płytki do wyrzucenia? i musze czekać na title update dla KoA? Jak tak to dzięki za pomoc:)
     
  14. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    narazie płytki nie do wyrzucenia... Może akurat będzie na nich działać... Narazie niech gdzieś leżą, bo dużo miejsca Ci nie zajmą... :D
     
  15. TosekTosek

    TosekTosek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki wszystkim za pomoc, za kilka dni sprawdę czy działa po title update
     
  16. TosekTosek

    TosekTosek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc, wgrałem title update do KoA ale dalej nie działa, dalej ten sam błąd, robiłem wszystko według instrukcji, jakieś pomysły?
    Edit: Temat do zamknięcia, już raczej nic się nie da zrobić
     
Wczytywanie...

Poleć forum