1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem nowa konsola

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mistrz91, Wrzesień 22, 2011.

  1. mistrz91

    mistrz91 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podłączyłem konsole, pada, wszystko ładnie, palą się światełka i w konsoli i padzie, ale nie ma żadnego obrazu. Nie mam co prawda żadnej gry póki co, ale podłaczam USB, do napędu wrzucam jakieś filmy DVD i nic nie wyświetla się. O co chodzi?????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a jakim kablem i do czego podlączyleś konsole?
     
  4. mistrz91

    mistrz91 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kablem AV ( tą białą , czerwoną i żółtą wtyczką do telewizora)
    poza tym próbowałem też kostką SCART ale też obrazu nie ma, a żółte lamki się świecą na konsoli i pilocie

    nie wiem o co chodzi
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kabel od obrazu nie ma przelacznika hd/tv. Jesli nie no to konsola chyba uszkodzona.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to podlacz do innego tv i sprawdz
     
  7. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    sprawdz na kablu hdmi bedzie najpewniej
     
  8. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    O jakim pilocie mówisz ? Jaki masz TV ? Sprawdż czy w telewizorze przełączyłeś na odpowiednie źródło odbioru sygnału czyli w Twoim przypadku kanał AV.
     
  9. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Ta napisz jaki TV bo raczej nie zdarza się żeby wypuścili wadliwą konsolę!!!
     
  10. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    a moze poprostu cos ci sie stalo z wejsciem?
     
  11. rafcio.b@op.pl

    rafcio.b@op.pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Najprościej to kliknąć AV na pilocie:)Zobacz czy dobrze podłączyłeś. Ja kiedyś jak nie miałem kabla hdmi to chyba kolorki pomyliłem .
     
Wczytywanie...

Poleć forum