1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem (Nowy użytkownik Xboxa)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzychu95, Wrzesień 15, 2015.

  1. krzychu95

    krzychu95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam

    Tak jak w temacie jestem użytkownikiem Xboxa 360 od wczoraj, Xbox posiada przeróbke LT 3.0 i RGH. Mój problem polega na tym, dlaczego nie mam normalnego menu (aktualnie mam tak jak na zdjęciu i nie można nic z tym zrobić). Kolejna sprawa czy pendrive musi być specjalny i jak zrobić, aby w konsoli odczytac gry z pendrive ? Mam je w formacie .xex
    Proszę o szybką odpowiedź ![​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    krzychu95 lubi to.
  4. krzychu95

    krzychu95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    ok to 1 rzecz wiem, lecz nadal nie mogę ustawić normalnego menu w konsoli jest jedynie tak jak widać na zdjęciu i nic więcej nie jestem w stanie włączyć

    Chciałbym, aby wygląło tak moje menu :
    [​IMG]

    A nie jak na zdjęciu wyżej
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Ty masz aurore a nie FSD to menu co pokazujesz to jest całkowicie inny menadżer do odpalania gier na rgh...
     
  6. krzychu95

    krzychu95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    okey a da radę zrobić ciut bardziej "Normalne" Menu?

    Sorry za te pytania, ale jestem totalny świeżak mam xboxa od wczoraj i dopiero dziś odpaliłem
     
  7. killazbb

    killazbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2012
    Posty:
    194
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musiałbyś wgrać FSD. Ale on już nie jest wspierany.
     
Wczytywanie...

Poleć forum