1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem - NXE

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Barteek10, Listopad 29, 2008.

  1. Barteek10

    Barteek10 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam...
    Mam pewien problem , otóż po instalacji NXE gdy gram w gta 4 konsolka się zawiesza, po prostu obraz staje w miejscu .. Próbowałem kilka razy i za każdym razem jest tak samo , wydaje mi się że to wina tego nowego dashborda ponieważ konsole mam około 5 miesięcy i dotychczas konsolka zwiesiła mi się tylko 3 razy i to jak grałem długo , a teraz po tej aktualizacji zwiesza sie po 10 min :(
    Prosze o pomoc

    Może to istotne jestem posiadaczem xboxa arcade bez dysku...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adi17messi

    adi17messi Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    hmmm... nie wiem co to może być może wyczyść płytę, bo nie wydaję mi się żeby to była wina NXE, ponieważ system nie ma tu znaczenia ja też mam NXE i gram w GTA IV i jest ok. Przeczyść płytę i napisz czy pomogło.
     
  4. Barteek10

    Barteek10 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czym najlepiej to wyczyśćić ?? Nie chce uszkodzić płytki :pP
     
  5. Barteek10

    Barteek10 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A więc tak włączyłem euro 08 , rozegrałem cały meczyk śmiga aż miło , żadnej zwiechy ani spowolnień
    Wyczyściłem płytke gta gram 2 min i ZWIECHA :( !
    Czyżby coś z płytką ? Szanuje płyty , ma kilka rysek ale nie wygląda to poważnie...

    Jeszcze jedno pytanie czy to normalnie , że tył xboxa się nagrzewa?? Chodzi mi o tą część gdzie podłącza się kabelki hdmi , ethernet itp?? Mi z tamtąd wylatuje ciepłe powietrze czy to źle ???
     
  6. adi17messi

    adi17messi Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    może być coś z płytką... a co do drugiego pytania to jest to normalne że xbox się nagrzewa z tyłu ;-)

    P.S. Napisz mi na priv to pogramy w euro przez live hehe
     
  7. Barteek10

    Barteek10 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli co mogę zrobić żeby to gta działało ? regeneracja ?
     
  8. adi17messi

    adi17messi Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
  9. Barteek10

    Barteek10 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zrobiłem inaczej :
    odłączyłem neta oraz w wyczyściłem cache czy co tam i gta działa znaczy działało dobrze około godzinki , zrobiłem kilka misji jednak teraz znów się zwiesiło ale inaczej niż zawsze tzn:
    po wykonaniu misji jak jest czarny ekran loading to tu mi się zacieło , inaczej ponieważ ten napis loading cały czas przeskakuje , jak wyjme baterie to normalnie wyskakuje podłącz ponownie pada , moge przywołać menu xboxa , jednak cały czas to mi się loadinguje co moge zrobić ??
     
  10. krv_pel

    krv_pel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Busko
    miałem dzisiaj ten problem z nfs uc. wystarczyło przetrzeć płytkę .
     
  11. Barteek10

    Barteek10 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    już to zrobiłem , chciałem się tylko spytać czy da rade to jakoś odwiesić ponieważ zrobiłem te misje i nie zapisałem :pP
    Może warto poczekać i sie odetnie ? hehe
     
Wczytywanie...

Poleć forum