1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem "Odtwórz DVD".

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez kadek05, Marzec 20, 2011.

  1. kadek05

    kadek05 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Do tej pory nagrałem ok 10gier za pomocą swojej nagrywarki na płytach Verbatim. Wczoraj chciałem nagrać 4 gry i za każdym razem po włożeniu płyty z nagranym obrazem do xboxa wyskakuje "odtwórz DVD".
    Obraz był sprawdzony abgx, zmieniałem wave na 3 tak jak zawsze do tej pory, nagrywałem ImgBurnem z prędkością 2,4x, na płytach Verbatim. Nie wiem czy to istotne,ale gry,które chciałem nagrać to:HomeFront, Fifa Street 3, Gta4, Moto GP 10/11.
    Co może być przyczynął tego iż xbox nie chcę odtwarzać gier?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    A nie było czasem tak,ze najpierw spatchowałes wave a potem przeleciałes ABGX'em? BO jesli dobrze mysle to abgx przwraca wave.
     
  4. kadek05

    kadek05 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie, nie.. specjalnie na to uważałem.
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj loga z abgxa z tej płyty
     
  6. Fifcioo2k12

    Fifcioo2k12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odtworz DVD

    Witam! Ja mam taki problem: wczoraj pobrałem sobie Lord Of The Rings : War on the North. I nagrałem tak jak zawsze i wyskoczyło mi, że gra potrzebuje aktualizacji, więc pobrałem z internetu aktualizacje i nagrałem na pendrive'a włożyłem, zainstalowałem aktualizację i odpaliłem na nowo xboxa. Okazało się, że tą aktualizację już miałem zainstalowaną i teraz gry, które wczesniej działały po włączeniu nie odpalają się tylko wyskakuje problem "ODtwórz DVD" co robic? !!!!
     
  7. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Skasowalo ci przerobke.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  8. Fifcioo2k12

    Fifcioo2k12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odtworz DVD

    Witam ! a więc tak: wczoraj pobrałem grę "Lord of the rings: war on the north" nagrałem tak jak zawsze włożyłem płytę do środka i wyskoczyło mi, że potrzebna jest aktualizacja. Więc pobrałem aktualizacje, skopiowalem na pendrive'a i zainstalowalem na xbox'ie. Odpaliłem XBOX'a (juz z "nowa" aktualizacja) i okazało się, że aktualizacja, wcześniej byłą już zainstalowana na xbox'ie i nic się nie zmieniło. Ale gdy sprobowalem odpalic "Lord Of the rings" nie działało dalej. Później sprawdziłem czy w ogole gry ktore wczesniej działały dalej działają ale WŁAŚNIE !! Gry ktore wczesniej dzialaly teraz po wlozeniu do napedu wyskakuje błąd : "Odtwórz DVD" i lipa. Pomocy !!!!!!! Mam przerabianego X'a
     
  9. Fifcioo2k12

    Fifcioo2k12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    RuNNeR : czyli musze poprostu przerobic jeszcze raz xbox'a tak? wszytko powinno byc dobrze wtedy?
     
  10. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Tak

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  11. Fifcioo2k12

    Fifcioo2k12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a bo jeszcze czytam w internecie, że "LT + 1.9 załatwi sprawę" czy można to samemu wgrać ?
     
  12. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Lt 2.0 jest najnowszy. Lepiej oddaj komus do przerobienia.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum