1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem otwarta tacka do poŁowy.jungleflasher.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez minibigii, Grudzień 25, 2010.

  1. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
    Witam jestem nowy więc mogę tylko tutaj zadać to pytanie.

    Mam taki problem chciałem wyciągnąć DVDKEY z mojego LITE-ON'a.Wysunąłem tackę do połowy odłączyłem zasilanie od xboxa, przełączyłem kabel sata do PC i tu jest problem gdyż jungleflasher widzi mój napęd lecz gdy dusze DUMMY IXTREME to wywala błąd, że tacka nie jest do połowy wysunięta.Proszę o poradę jak to naprawić/obejść z góry dziękuje i życzę miłej reszty świąt :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    z jakiego iXtreme chcesz wyciągnąć key?
     
  4. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    A jaki soft w napędzie? Dziewiczy czy ixtreme (jakie?) ?
     
  5. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
    Ixtreme 1.5 jest wgrany w napędzie, i tu jest ten problem, że nie posiadam zgranego dvdkeya.Konsola jest z 2008 roku grudzień.
     
  6. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz prubowac az wyciagniesz ze 3 razy dla pewnosci bo bez keya nic nie zrobisz. Probuj na windowsie z JF i dosflashem, nie piszesz jak to robisz. Masz tu opis @dextera i do roboty.

     
  7. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
    Dzięki RSA zaraz biorę się za próbę ściągnięcia DVDKEYA poprzez dosflash'a.
     
Wczytywanie...

Poleć forum