1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po aktualizacji Dasha (RGH)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez janoush, Styczeń 4, 2015.

  1. janoush

    janoush Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piaseczno
    Witam,
    zaktualizowałem Dasha wg instrukcji z linka:


    W system info pokazuje mi wersja 17150 ale przestał działać kinect.
    Tzn. objaw jest taki, że przy uruchamianiu konsoli przez moment wyświetla się informacja,że aby skorzystać z technologii kinect trzeba zaktualizować system. Aby uzyskać aktualizację, trzeba zalogować się do usługi xboxlive. A tego też nie mogę zrobić, bo konsola nie łączy się z internetem, tzn. okładki mogę ściągać, ale nie łączy się dalej. LAN działa, połączenie z PCtem też.

    Jak widać jestem świeżak i jeszcze potrzebuję pomocy :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. janoush

    janoush Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piaseczno
    Super. Działa :).
    To może jeszcze jedna podpowiedź :)
    Gdy nacisnę Guide oraz Y powinienem przejść do głównego Dasha, znaczy oryginalnego, prawda ?
    A nie przechodzę. Wracam do Freestyle'a. Gdzie moze być problem ?
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Masz ustawione tak ze przezchodzi ci do fsd a nie do nxe musisz zmienić ta opcję w launch.ini
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Guide i przejdź całkiem na prawo i tam ustawienia systemu, wtedy przejdzie Ci do NXE (jak to nazwałeś głównego dasha)
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Albo też GUIDE / Y i trzymaj cały czas RB na padzie, aż załaduje się nxe ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum