1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po aktualizacji dasha

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Socjal, Grudzień 16, 2012.

  1. Socjal

    Socjal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    kupiłem używanego Xboxa 360 Elite i chciałem pograć w FIFA 13. Wypaliłem grę wg poradników z tego forum, ale po włożeniu płytki do napędu i próbie odpalenia gry wyskoczył mi komunikat o koniecznej aktualizacji. Miałem dash 12625 i zaktualizowałem go do 15574. I to chyba był błąd, bo jedyne gry jakie teraz mi odpalają, to te, które "nie są kopiami zapasowymi".

    Moje pytanie, co teraz? Czy jest możliwość, żeby jakoś przywrócić stan konsoli z przed aktualizacji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    aktualizacja wyczysciła ci prawdopodobnie LT. trzeba wgrać je ponownie.
    do stanu sprzed aktualizacji wrócić się nie da. można jedynie uruchomić ponownie działanie gier.
     
  4. Socjal

    Socjal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Można prosić o jakiś tutorial? Poradzę sobie z tym sam, czy raczej szukać serwisu?
     
  5. marjooo

    marjooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    TU masz.
     
  6. Socjal

    Socjal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wydaje się dość skomplikowane. Nie poradzę sobie z tym, też z tego powodu, że nie mam PC i nie będę miał jak podłączyć do niego napędu. Ile taka usługa kosztuje w serwisie? I czy ktoś może takowy polecić w Gdańsku?
     
  7. marjooo

    marjooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Szukaj w dziale Usługi lub pytaj TU. Koszt ok. 30-40 zł. Gdybyś bywał w Słupsku to zrobilibyśmy na poczekaniu ;)
     
  8. Socjal

    Socjal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie za pomoc! :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum