1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po aktualizacji fify world cup 2014

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bonus4848, Kwiecień 18, 2014.

  1. Bonus4848

    Bonus4848 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pewien problem mam lt2.0 nie mam żadnego rgh na konsoli chodziły mi takie gry jak pes 2014 lub AC IV ostatnio nagrałem fife world cup 2014 i wyskoczyła mi aktualizacją więc zaktualizowałem ... i usunęło mi przeróbkę bo stare gry mi nie chodzą tj. pes 14 i ac iv i teraz pytanie da się to usunąć jakoś z poziomu konsoli np.coś ręcznie wykasować czy do przeróbki mam zanieść ? Z góry dziękuje za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28088
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wgrała Ci się cicha aktualizacja, zmieniły się tablice DAE.
    Wszystkie gry XGD3 nie będą działać.
    Wgraj LT 3.0
     
  4. Bonus4848

    Bonus4848 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki a tak na marginesie nie ma może jakiegoś sposobu z płytką ? tzn.kiedyś na xbox 'a miałem taką płytkę którą wrzucałem do napędu wyskakiwały chińskie znaczki i później wrzucałem nową gre np. pes 2010
     
  5. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wgrywasz lt 3.0 plus nagrywasz grę ihas rev b lub eu innego wyjścia nie masz.
     
  6. zdzislaw_krecina

    zdzislaw_krecina Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam LT 3.0 nagrywam wg poradnika, czyściłem OPC , wszystkie ustawienia jak należy i jest lipa... nie nagrywa się na dysk , a z płyty po rozgrzewce jak ma się mecz zaczynać to błąd wywala... ciekawy jestem jakim sposobem zadziałało niektórym osobom które ściągały z tego samego źródła co wszyscy... dziwna sprawa z tą FIFĄ WC 14...
     
  7. R@dek

    R@dek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jesli mam lt3.0 to moge aktualizowac z pendrive? nie strace przerobki?
     
Wczytywanie...

Poleć forum