1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po aktualizacji.[Gta V na RGH.]

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Sewek :), Wrzesień 28, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czesc, mam problem z GTA na RGH po aktualizacji FSD z rev735 na rev775 GTA nie chce sie uruchomic.
    Ustawilem skanowanie na folder gdzie mam gry ( przeszukiwanie - 10 ). Sa wszystkie gry oprocz GTA V.
    Wiec sprobowalem inaczej. Dodalem do skanowania folder ( disc1 i disc2 )w ktorym miesci sie gra. Tez nic.
    Co mam zrobic ? :/

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marek7701

    marek7701 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    normalnie. przez wrzucenie na dysk. ;)
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    gre uruchamiasz przez dvd2, dvd1 rozpakowujesz do xex i wyciągasz folder content i wiadomo ci z nim zrobić :)
     
    1 osoba to lubi.
  6. marek7701

    marek7701 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mam nadzieje ze wiesz o tym ze zawartosc cd1 plik o nazwie 545408A7 idzie na dysk wewnetrzny CONTENT/0000000000000000 a cd2 jak zawsze i to wlasnie z cd2 startujesz:peaceful:
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Kosz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum