1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po aktualizacji (Ixtreme 1.61)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wagonb, Czerwiec 20, 2012.

  1. Wagonb

    Wagonb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam,
    Otóż mam taki problem:
    Po wypaleniu AC: Revelations mój kloc zawołał o aktualizację.
    Ściągnąłem ze strony ms wersję 14719 i tu zaczyna się mój problem - Nie działają żadne kopie zapasowe, które dotychczas odtwarzałem za pomocą activate ISO. Nawet te stare, a sam activate ISO nie jest już rozpoznawalny przez klocka.

    Mam Jaspera z marca '09, tak więc na 99% napęd Benq i na 100% mam (a przynajmniej miałem) Ixtreme 1.61

    Przeczesałem to forum jak i inne źródła, ale żaden z podanych sposobów (format, trick z mp3 itp.) nie działa. Jestem niestety laikiem w sprawie grzebania w konsoli. Czy jest jakiś chałupniczy sposób by gierki zaczęły śmigać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    reflash napędu miałeś przez aktualizacje dasha na nowo przerobić i działać będzie
     
    1 osoba to lubi.
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Aktualizacja usunęła przeróbkę. ''Activate ISO'' to już antyk. Przerób na LT 3.0 i będzie git.
     
    1 osoba to lubi.
  5. Wagonb

    Wagonb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    /A da się to zrobić jakoś nieinwazyjnie? tzn jakieś pliki powrzucać na pendrive itp. ew. downgrade dasha?
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  7. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    "Przeczesałem to forum jak i inne źródła, ale żaden z podanych sposobów" - kocham te kłamstwa na poczatku, tematow o tym były dziesiątki !!!
    a wracajac to watku to musisz wgrac lt 3.0
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  8. Wagonb

    Wagonb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Zamiast 4 godziny przekopywać internet założyłem że może ktoś mi odpowie po dwóch. Jak widać użytkownicy odpowiadają jednym zdaniem - krótko zwięźle i na temat. Oszczędźmy sobie trochę czasu.

    Dzięki za informacje - pójdę przerobić.
     
  9. spec-naz1

    spec-naz1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie chcę zakładać nowego tematu więc napisze tutaj. Mam zamiar zaktualizować swoja konsole z 1.61 do lt3.0. Czytałem na forum trochę i mam pytanie co do nagrywania gier po aktualce. A mianowicie czy będe musiał kupić jakąś specjalną nagrywarkę? Bo rok temu kupiłem sprzęt firmy NEC i wypalała bardzo dobrze na płytach maxella, a tu się wczoraj natknąłem na taka informację że jakaś inna nagrywarka musi być więc jak to wygląda przy lt3.0?? Z góry dzięki za pomoc.
    Pozdrawiam.

    A i rozumiem że wszystkie gry jakie miałem do tej pory na 1.61 muszę wypalać na nowo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum