1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po aktualizacji RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawid19884, Październik 17, 2013.

  1. dawid19884

    dawid19884 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Wczoraj zaktualizowałem mojego xboxa do dasha 16537 ale nie bylo avatarow wiec pobralem aktualizacje ze strony xbox.com oczywiscie pod moj dash i dogralem avatary. Teraz na kazdej grze ktora mam zainstalowana na dysku wyskakuje mi blad autoryzacji dysku. Dodam ze czyscilem pamiec podreczna i nic nie pomoglo. Czy cos zrobilem zle? Gdzie tkwi problem? Dodam jeszcze ze teraz za kazdym wlaczeniem konsoli wyskakuje mi komunikat czy polaczyc z xbox live.. Bardzo prosilbym o pomoc..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czy zrobiłeś też update DL i FSD?

    Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalk
     
  4. dawid19884

    dawid19884 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie robilem Updetu DL i FSD.. nawet nie wiem jak to zrobic teraz.. Czyli to jest przyczyna?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie nie jest to przyczyną. Wgrać nowa grę zobacz czy dziala

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. dawid19884

    dawid19884 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok jutro sprobuje wgrac nową gre i napewno dam znac. A jak to nie pomoze to czy moge jeszcze cos zrobic zeby gry dzialaly tak jak dawniej?
     
Wczytywanie...

Poleć forum