1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem po aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dolim, Lipiec 17, 2013.

  1. Dolim

    Dolim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam xbox 360 slim, po przeróbce, nie grałem ponad pół roku i ostatnio siostra zakupiła oryginalnego assasin's creeda, więc chcieliśmy zobaczyć. Wyskoczyło mi pytanie o aktualizacje, więc się zmartwiłem ale wyczytałem, że od dasz 13146.0( nie pełna nazwa) przeróbka się nie usunie, więc włączyłem aktualizację, po kilku sekundach wyskoczył komunikat, iż nie można zaktualizować konsoli. Przejdź do witryny:Welcome to Xbox Support - Xbox.com i na dole kod statusu: 335A - 351F - B800 - 0401 - C000 - 0001. wylaczzylem xboxa lecz po ponowym zalaczeniu wyskakuje ten sam komunikat( od razu po wlaczeniu xboxa) - więc nie mogę nic na nim robić, będę wdzięczny za wszelaką pomoc, dodam jeszcze że nagrałem nowego dasha na pendrive, ale żaden komunikat nie wyskoczył
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Konsola na sereis koszt naprawy od 100-200zł

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Dolim

    Dolim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy wystarczy wgrać nową aktualizację?
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
  6. Dolim

    Dolim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pokazuje mi że strona jest pusta i pisze coś takiego You already have more than 2 downloads processing.. Stop being greedy!
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Żaden update nie postawi jej

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Dolim

    Dolim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wogole nie czyta pendriva, ustawilem fat32 sciagnalem 2 rozne aktualizacje, i caly czas ejst tylko ten bialy ekran z tym tekstem, nawet pad nie działą
     
  10. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tylko serwis i wgranie ofw, po czym dokończenie aktualizacji i zrobienie lt.
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    chyba ze naped wymieniony ;)
     
  12. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Hmmm a moze zgraj sobie save gdzies na kompa(Horizonem np.) Format do Fat'a. i znow pod x'a. Potem update a potem save. Niepamietam dokladnie ale mialem podobny kod w kształcie cd key'a i pomoglo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum