1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po aktualizacji.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez battle85, Sierpień 5, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. battle85

    battle85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.wczoraj odpalilem nowa gre sniper elite v2 i poproszono o aktualizacje ktora zrobilem(konsola przez rok nie byla odpalana)po restarcie nie chce w ogole odpalic sie menu tylko wyskakuje komunikat zeby dokonczyc aktualizacje i wsadzic plyte co nic nie daje. Czy aktualizacja skasowala przerobke, czy moge z pena nagrac to spowrotem zeby chociaz stare gry dzialaly jesli tak prosze o podanie linkin do pliku i jak to zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Podaj kod bledu.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ściągnij Dashboard:2.0.14719.0 wrzuć na pena folder $systemupdate. Ten numer dasha jest wymagany przy tej grze.

    To fix your error you need to use systemupdate version: 2.0.14719.0
     
  5. battle85

    battle85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kod statusu:3151-397f-b800-0f00-c000-0013
    Nie mozna odczytac aktualizacji plyty.aby kontynuowac aktualizacje,ponownie wloz plyte.
    Jesli problem bedzie sie powtarzal odwiedz strone
    Welcome to Xbox Support - Xbox.com
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. battle85

    battle85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poda ktos link do sciagniecia tego dasha?
    Czy warto zainstallwac nowszy jesli jest dostepny juz 2.0.16?
     
  8. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
    Najpierw zainstaluj ten co podał #TigraTeam. w Jego poście masz link. a później najnowszy i od nowa przerób napęd. ;)
     
  9. battle85

    battle85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wrzucilem dasha 2.0.14719.0 menu normalnie sie pojawilo ale zadna gra nie dziala pojawia sie menu microsoft i nic sie nie dzieje , tylko oryginalna sie odpalila, co dalej ?
    podacie link do najnowszego dasha czy problem jest w czyms innym?
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Musisz ponownie przerobić konsole aktualizacja unsunęła przeróbke z napędu...

    Temat wieloktotnie poruszany na forum wystaczyło poszukać...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum