1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po aktualizacji

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kapio, Październik 15, 2011.

  1. kapio

    kapio Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pewien problem, a dokładniej kilka miesięcy temu kupiłem sobie Xboxa360 Arcade (2009 rok z HDMI) przerobiony. Ściągałem gry i normalnie grałem we wszystkie gry (Cod BO, fable III, fifa 2011, tekken 6 i kilka innych) pewno dnia podłączyłem ją do internetu i ściągnęła się aktualizacja no i wtedy coś się stało ponieważ Fable III nie działa (cod bo, fifa 2011, tekken 6 działają) wkładam płytę, pokazuje się obrazek Fable III i jak włączam to po chwili dostaje błąd.
    Kod:
    Nie rozpoznana płyta
    Nie można odczytać płyty
    A gdy chce uruchomić grę Gear Of War 3 to dostaje komunikat że muszę zaaktualizować grę. I tutaj moje pytanie czy jakbym wgrał dasha to mógłbym grać w Fable III i GoW'a III? Czy muszę coś jeszcze zrobić? Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zaaktualizowaly sie challenge ap2.5, musisz od nowa nagrac fable 3 przepuszczony przez abgx z ustawionym verbosity level na 3

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  4. kapio

    kapio Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co z GoW 3? I każdą grę będę musiał najpierw przepuścić przez abgx?

    Ps. W programie abgx mam ustawić tak:
    Autofix -> Autofix Threshold - Level 3
     
Wczytywanie...

Poleć forum