1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po flashu benq

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marczakowy, Marzec 15, 2013.

  1. marczakowy

    marczakowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam, miałem flasha lt 2.0 w xboxie fat napęd benq. Chcialem zmienic flasha na lt 3.0. Wszystko zrobilem jak w poradniku od was z forum. I teraz gdy włączam jakąs gre odczytuje, mi ja jako film dvd, tak je ze wszystkim nawet z oryginalami. Jest to dla mnei dziwne bo w jungleflasherze pokazuje mi, ze mam fw benq cos tam ap25v3 wiec chyba jest ok. Jedyne co sciagalem lt 3 z jakiejs dziwnej strony, czy mozliwe jest, ze musze pobrac inny lt? Jezeli tak to prosze o podanie jakiegos dobrego linka. Jesli cos zepsulem prosze o wyjasnienei jak da rade to naprawic. z Góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    Kopie DVD key masz ? mi to wygląda na nie poprawny klucz ale niech fachowcy się jeszcze wypowiedzą.
     
    1 osoba to lubi.
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Mi też na zły/brak dvd key, zobacz czy konsola będzie odtwarzać oryginalne filmy DVD
     
    1 osoba to lubi.
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    733
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Odp: Problem po flashu benq

    Zly dvdkey

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  6. marczakowy

    marczakowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dvd key wyciągałem z juz przerobionego juz wczesniej napedu, (na forum mi napisali, ze nie ma to nic do rzeczy) tak więc tak zrobiłem. Mam ten klucz który wyciągłem wczesniej, co mam zrobic aby wgrac ten nowy lt 3.0 ? Pomozcie, uprzejmie proszę
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jesli masz dobry klucz napedu to kliknij manual spoofing i działaj
     
    1 osoba to lubi.
  8. marczakowy

    marczakowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jeszcze jedno pytanko, czy mozecie podac stronke z której pobiorę najnowszego i w 100% pewnego lt ?
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  10. marczakboss

    marczakboss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok sytuacja wyglada tak. Wszystko niby ieknie spoofowane dvd key widzi w source. lecz na koniec gdy juz wgram spoofowany fw tam gdzie jest drive properties pokazuje mi ze nei ma dvd keya (jest napis ze nie ma i nie podstwiela sie ten kluczyk) macie na TO JAKĄS rade?
     
  11. marczakowy

    marczakowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ups okazalo sie ze mam 2 konta, to tak do administracji ale problem z postu wyzej, dalej aktualny, prosze o odpowiedź
     
  12. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wklej log z JF
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Problem po flashu benq

    Wrzuc log z jf

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  14. marczakboss

    marczakboss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oki, to jest log
    i jeszcze zamieszczam screena [​IMG]
    licze na jakas pomoc bo jestem w kropce
     
  15. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ty masz wgrać LTPlus-0442-v3.0.bin, a nie LT-Benq-0800-v3.bin
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Problem po flashu benq

    Właśnie, źle fw wgrywasz.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum