1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po nagraniu Assassina Cred Revelution

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez boniunio, Kwiecień 26, 2012.

  1. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam. Właśnie nagrałem sobie nowego Assassina, robiłem dokładnie tak samo jak w poradniku i najpierw przy wypalaniu wyskoczyły mi takie błędy:Miscompare at LBA: 62237, Offset: 936
    Device: 0xE4
    Image File: 0x8F
    Total Errors in Sector: 1*106
    Verifying Sectors...
    Miscompare at LBA: 62238, Offset: 0
    Device: 0x37
    Image File: 0x8F
    Total Errors in Sector: 2*044
    Verifying Sectors...
    Miscompare at LBA: 62239, Offset: 0
    Device: 0xFF
    Image File: 0x8F
    Total Errors in Sector: 2*044
    a gdy dokończyło wypalnie włożyłem płytkę do xboxa i zaczeło mi wywalać do dashboardu. Mam LT 2.0 i najnowszego dashboarda i wypalałem zwykłą nagrywarką. Poprzednie gry wypalone działają normalnie tzn. FIFA 12 i UFC 3.
    Da się jakoś odpalić tą gierkę?
    z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    To jest jakaś zwykła nagrywarka TSSTcorp CDDVDW SH-S223B ATA DEVICE
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kup iHAS'a, wgraj LT MAX i FW pod odpowiednie płyty, nagrywaj.
     
  6. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    To czyli assassin też ma te najnowsze zabezpieczenia CIV i zwykłą mi nie pójdzie?
     
  7. Ogi

    Ogi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Ja nagrywałem zwykłą i wszystko idzie, nagrywaj na Verbatimach.
     
  8. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ale jak sprawdzałem obraz assassina tym abgx to coś tam wyskoczyło że 12 sektorów jest pustych czy coś w tym rodzaju to czyli że obraz jest zepsuty czy co? No ja nagrywałem na płytach esperanza
     
  9. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    przy najnowszym dashu przy LT+ 2.0 masz cichą aktualizację czyli nie odpalają gry z zabezpieczeniami XGD3 oraz A.P 2.5 Polecam wgranie LT+ 3.0 albo dogrywanie topology (proszę mnie poprawić jeżeli z tym topology wprowadzam w błąd)
     
  10. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    no dograłem topology do assassina poprawnie
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  12. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Sprawdzałem na tej stronce to tam wogóle nie ma żadnych update do Assassina Revelution
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  14. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No to mam problem:culpability: bo w xboxie mam napęd samsunga i mogę góra mieć LT2.0 a jest gdzieś lista gier z tymi najnowszymi zabezpieczeniam co mi nie pójdą wypalane zwykłą nagrywarką i na LT2.0?
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz wgrać LT 2.01. Wtedy Twoje wcześniej nagrane gry będą działały (nawet XGD3 i XGD2_AP2.5).
    http://xboxforum.pl/artykuly-206/flash-samsung-benq-jungleflasher-8932/
     
Wczytywanie...

Poleć forum