1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po nagraniu GRY

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez taZus, Grudzień 12, 2010.

  1. taZus

    taZus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Popierwsze to Witam :) oto moj pierwszy post. Nie mam bladego pojecia o Xbox360, wiem tylko ze posiadam konsole Xbox 360 Elite przerobiona. I przechodza do sedna.

    Panowie nagralem gre UFC 2010, ABGX360 v1.0.3 i Abgx360 v1.0.5 ustawienia wzialem z pewnej strony nie podaje bo nie wiem czy wolno :) oto screen z programu :)
    http://i51.tinypic.com/6tmzav.jpg
    http://i52.tinypic.com/x20uf6.jpg

    i teraz jest taki problem, wypalilem gre poprzez IMGBURN nagralo mi sie tylko 137mb w tym 3 foldery AUDiO TS Video TS i System update. Gra niby zajmuje tylko 137mb na plycie, po wlaczeniu Xboxa wlacza sie PLAYER i nic wiecej . Co jest nie tak ???

    Nie wiem jakiego mam iXtreme :) konsola nie moja jest wgl tylko kolegi, chodza mu takie gry jak Assasins Creed II/Fifa 10/Gears OF War 2itd.

    Jesli cos bezsensu napisalem to prosze mnie poprawic i poradzic co zrobic zeby da gra jednak dzialal :)

    Pozdrawiam. i czekam :]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może na początek sprawdź jaki wave mają gry, które Ci chodzą na tej konsoli. Sprawdzisz to programem abgx
     
  4. taZus

    taZus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A cos jeszcze oprocz tego ?
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A sprawdziłeś już to? To jest właśnie twój problem.
    Żeby gry Ci działały musisz przerabiać je przed nagraniem na odpowiedni wave, taki który obsługuje twój iX - żeby wiedzieć na jaki sprawdź jaki wave mają gry, które działają poprawnie.

    Tyle w temacie. UFC 2010 ma za wysoki wave i dla tego Ci nie działa.
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz spatchowac gry przed nagraniem do nizszego wave.
    To ze PC widzi tylko 137mb to normalne, ale nie martw sie gra nagrala sie cala.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jezeli ci assasyn 2 chodzi to i ufc powinno daj loga z tych płyt z fifa i assaynem moze sa patchowane
     
  8. taZus

    taZus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem jest w tym ze moj DVD ROM to zabytek a gre nagrywalem na LOPTOPIE nie swoim, i nie mam jak sprawdzic tych logow :) a jakbym przerobil to odrazu na tego Wave2 czy jak to tam idzie ??
     
  9. taZus

    taZus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie, nie chce zakladac nowego tematu, wiec jeszcze tak. Mam aktywator wkladam go do konsoli, ale konsola mi go takjaby odrzuca, cos tam go poczyta 3-4s i chce zebym otworzyl DVD-ROM, gdy wkladam UFC 2010 to dzieje sie tak jak na poczatku. WTF?
     
Wczytywanie...

Poleć forum