1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po nieudanej aktualizacji dasha z Fify 12

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cien193, Sierpień 25, 2012.

  1. cien193

    cien193 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Serdecznie, otóż mam problem ponieważ uszkodziłem swojego Xboxa. Podam informację jakie wiem : płyta główna to Falcon zaś napęd Lite-On, oryginalny z konsoli.
    Problem polega na tym, że chciałem zagrać w Fifę 12 która krzyknęła mi o aktualizację a ja przypadkowo dałem "yes". Teraz wyświetla się komunikat, że nie można odczytać a aktualizacja z płyty albo USB nie działa ponieważ stoi na 0% cały czas. Co mogę zrobić ? Proszę o jakieś rady. Dodam, że Fifa była przerobiona ABGX. Tyle wiem w temacie póki co. Proszę o jakieś rady bo szukałem na forum a nie mogę znaleść żadnych ifnormacji do tego linki do poradników przekierowują na stronę główną.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Napewno litka masz? Pewnie napęd podmieniony

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28055
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Aktualizacja usunęła Ci przeróbkę. Musisz wrzucić OFW do napędu dokończyć aktualizację i wgrać LT 3.0
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    wrzuć dasha 13599 na pendrive i wtedy aktualizacja się dokończy.Co do przeróbki to ci się skasowała.Nie musisz wgrywać OFW (Oryginalny Firmware), wystarczy dokończyć aktualizację i wgrać od razu LT+ 3.0
     
  6. cien193

    cien193 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK dziękuje za pomoc ale dopiero dziś biorę się za robotę. Dasha już ściągnąłem teraz tylko mam pytanie odnośnie LT+ 3.0. Mogę prosić o jakiś poradnik jak wgrać ? Bo może jestem idiotą ale nie potrafię znaleźć
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dział lt/ artykuły i wybierasz poradnik pod twój napęd
    + tutorial pmt hack do szczytania klucza

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  8. cien193

    cien193 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z góry przepraszam, że zadaję tyle pytań ale w poradniku PMT używa się Usb Probe a ja go nie mam. Czy obejdzie się bez niego "?
     
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie, musisz go kupić, można też zrobic samemu, pod tutkiem masz schemat.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  10. cien193

    cien193 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A więc tak aktualizacja Dasha 1399 poszła ładnie, już mam Dasha nie wywala błędu. A więć teraz czeka mnie wgranie LT + 3.0 ?
    Tutaj mam schemat

    [​IMG]

    I teraz moje pytanie więc muszę podłączyć włącznik np. chebelkowy do przewodu oznaczonego nr 6 a między 5 zwykłą igłę ? Dobrze myślę ?

    Kolejna sprawa to gdy już odczytam klucz i będę chiał wgrać LT + 3.0 to jakiego pliku bin mam użyć ? LTPlus-0225-v3.0.bin ?


    A i kolejna :) Otóż Jungle nie widzi napędu mimo, tego że Bios go widzi. Posiadam Win 7 x64, podpisywanie sterowniki wyłaczone. Napęd wysuwa i wsuwa tackę
    A gdy próbuje na drugim kompie z XP to jest ok tylko że dochodzę to pewnego momentu i Winda wywala BLuee Screen
     
Wczytywanie...

Poleć forum