1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem po przerobieniu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukasz3105, Październik 8, 2010.

  1. lukasz3105

    lukasz3105 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam,
    mam Arcade Jasper i dalem kolesiowi do przerobienia, w domu jak narazie mam 2 gry oryginaly gears of war 2 i kopie tekken 6. Gearsa czyta bez problemu i mozna grac a tekkena jak wloze do xbox-a to pojawia sie czarny ekran tak jakby wczytywal a pozniej logo konsoli i pasek jak do odtwarzacza. Dodam, ze tekken u kumpla chodzi bez problemu. O co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Jaki masz ixtreme? Na jaki wave jest sptachowana gra? To dwa najważniejsze pytania. Do odpowiedniego ixtreme musi być dobrany wave.
     
  4. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Wgrał ci LT 1.1 najpewniej. Na jakiej płycie nagrałeś ,jaką masz nagrywarkę w kompie , czy obraz tego tekkena przepuściłeś przez abgx'a. Sprawdź to jak dalej nie działa to znaczy ,że źle przerobił.
     
  5. lukasz3105

    lukasz3105 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie wiem jaki mam ixtreme nie wiem tez na jaki wave gra jest spatchowana. Plyta to verbatim i z nia jest wszystko git bo u kumpla dziala. Jak zrobic zeby to trybilo? Wogole jest na to jakies rozwiazanie?
     
  6. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    musisz wiedziec jakiego masz ixtrem'a. jak nie wiesz to zapytaj sie kumpla jakiego on ma i w ten sposob nieco powinno sie rozjasnic
     
  7. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    jeżeli u kumpla działą, a u Ciebie nie to BANKOWO niemasz ixtreme LT.
    niestety płyte z tekkenem możesz podarować kumplowi, a u siebie musisz obraz tejżę gry przerobić czyli wavepatcher i zmienić z wave 4 na wave 3. Dopiero wtedy wypalić programem imgburn.

    ale lepiej by było wrócić do kumpla co przerabiał i poprosić go o wgranie iXtreme LT 1.1. Bedzie Ci się to bardziej opłacać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum