1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem po wgraniu aktualizacji z dirta showdown

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez queky, Czerwiec 30, 2012.

  1. queky

    queky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Środa Wlkp.
    witam. mam wgrane lt3 w konsoli. nagrlem dirta showdown ihasem. po wlozeniu plyty do napedu gra zawolala o aktualizacje. oczywiscie zrobilem ja i po tej aktualizacji bardzo czesto gry xgd2 i xgd3 pokazuja napis otworz naped. przedtem bylo wszystko dobrze.

    gry sie ukazuja jak uruchomie konsole z plyta w srodku. gdy chce wlozyc inna to albo mam napis otworz dysk albo czasem sie uruchomi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jak nagrywałeś?


    Wysłane z New iPad za pomocą Tapatalk HD

    To powiedz, że to Twoja sprawa kiedy i po co chodzisz do piwnicy! Masz już przecież 14 lat! I pełne prawo chodzenia do piwnicy kiedy Ci się to podoba! Bądź mężczyzną!
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jaki miales dash przed aktualizacja?wyczysc pamiec podreczna , mozesz tez formacik zrobic zapisujac wczesniej wszystko na pena :)
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    skanowałeś abgx360 level 3? wydaje mi się , że masz problem z laserem.
     
  6. queky

    queky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Środa Wlkp.
    dirta nagrywalem ihasem 124-19b z wgranym softem pod verbatimy. gra sie nagrala prawidlowo. niepamietam jakiego mialem dasha ale zeby pograc w dirta i tak musialem zrobic aktualizacje czyli 14719. format zrobiony pamiec podreczna wyczyszczona. skanowalem abgixem level 3. tez tak mysllem ze laser ale starsze gry normalnie sie wczytuja.

    gry xgd3 odpalaja sie kiedy wlaczam konsole z plyta w srodku.
     
  7. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    miałem ten sam problem ostatnio.Żadna nowa gra nie chciała chodzić tylko te stare.Zdecydowanie pomogło ponowne wgranie LT+ 3.0 .Sam nie wiem czemu tak się stało.
     
  8. queky

    queky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Środa Wlkp.
    no teraz mam taki problem ze nawet stare gry sie ciezko wczytuja. moze jednak laser? sam nie wiem.
     
  9. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    spróbuj najpierw ponownie wgrać LT+ 3.0
     
  10. queky

    queky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Środa Wlkp.
    sam nie wgrywalem lt3. musialbym zaniesc konsole fachowcowi. narazie sie wstrzymam.
     
  11. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Jak raz chodzą a raz nie to znaczy, że laser już zaczyna padać. Jakby LT było żle wgrane to by w ogóle nie chodziły.
    Kalibracja powinna pomóc lecz nie wiem na jak długo.
     
  12. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    aktualizacja popsuła laser ? wątpię ...
     
  13. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    ...przypadek?

    @EDIT:
    ..aha @queky sprawdź abgx'em te gry, ustawienia masz na forum.
     
  14. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Dziwne że miałem ten sam problem.Jakoś nie musiałem kalibrować lasera ani go wymieniać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum