1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po wgraniu dasha pomocy!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez maniutekkkk5, Czerwiec 12, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. maniutekkkk5

    maniutekkkk5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć wszystkim. Mam konsole przerobioną na LT+ ale nie mogłem grać w najnowsze gry czyli w nowego Mortala, Crysis 2, NFS-a itp. Po włożeniu płyty wyskakiwał komunikat o aktualizacji ale nie szło tego zrobić z płyty, więc zassałem coś takiego jak SystemUpdate_13146_USB .
    Aktualizacja przebiegła normalnie ale teraz już w nic nie mogę zagrać gdyż wszystkie płyty traktuje jakby tam był jakis film albo coś innego...
    Wydaje mi się że zainstalowałem jakąś najnowszą wersje która wrzuciła jakieś zabezpieczenia i teraz nie wiem co z tym zrobić mam. Może ktoś z Was będzie mi w stanie pomóc.
    Pozdrawiam i czekam na info
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    skasowałeś sobie przeróbkę ziomek...jakbys wgrał np z tego mortala to byłoby ok...a tak to tylko oryginały
     
  4. tomek147-13

    tomek147-13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. markopolololo

    markopolololo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak wgrac, zeby nie stracic przerobki?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz wgrać z gry bo narazie żadna nie ma kasującego flash.....broń boze z live....
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum