1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po wgraniu Lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krzysiek-krze, Styczeń 6, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. krzysiek-krze

    krzysiek-krze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, wgrałem LT 3.0.
    Nabyłem 3 nowe gry XGD3 nagrane pod ten soft oraz kilka gier na kinecta.
    Z owych 3 gier chodzi tylko jedna..... Gry na kinecta działają. Sprawdziłem reszte starych gier i one też działają więc problem z laserem odpada.
    Gry z xgd3 zaniosłem do kolegi (również lt 3.0) i u niego działają wszystkie. Jak to jest możliwe że u niego czytają a u mnie nie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Mi to jednak wygląda na laser. Jaka konsola ile czasu używana?
     
  4. krzysiek-krze

    krzysiek-krze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Falcon 2008, ale używana naprawdę sporadycznie

    To dlaczego inne płyty czyta bez żadnego zacięcia ? Nowe i stare..
     
  5. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Jakie te niedziałające gry? Jaki błąd wyskakuje?

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
  6. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    jak u kolegi chodzą a u ciebie nie i:
    obaj macie 3.0
    wszystkie gry które sprawdzacie to XGD3 to musi być laser
    lasery już mają swoje odchyły
    też mam falcona w którym siedzi lite-on, mam zajechany laser i niektóre płyty porysowane elegancko łyka, a np nówki wypalone muszę po 4 razy wkładać do napędu żeby załapał
    wyczyść laser, skalibruj jak nie pomoże wymień laser i powinno być git
    temat uważam za zamknięty lecz dla pewności spytam:
    "gry nie działają" czy objawia się to tym że w dashu jak wkładasz grę to wyskakuję "otwórz napęd", "nierozpoznany dysk" ?
     
  7. krzysiek-krze

    krzysiek-krze Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyskakuje "nierozpoznany dysk" .
    Chodzi nowy Call of Duty, a nie chodzi Fifa 14 i GTA V
    Jest jakiś opis jak skalibrować laser ? Z czyszczeniem sobie poradze ale nigdy nie kalibrowałem...
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    jest na forum poradnik jak skalibrować laser
    sorry ale szukać za Ciebie w tej chwili mi się nie chcę :p kiedy indziej może bym to zrobił
    ..tymczasem temat zamykam i przenoszę do kosza
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum