1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po wgraniu LT ze spoofem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez byhlk, Styczeń 25, 2011.

  1. byhlk

    byhlk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z wymianą napędu, mianowicie został uszkodzony napęd benqu, zczytałem z niego klucz i wrzuciłem do samsunga flash poszedł ok gdy zczytam firmware też jest wszystko wporządku tylko jak podłącze napęd do xa wyskakuje 1 RLOD
    [​IMG]
    Wcześniej samsung działał w mojej konsoli ale wymieniłem go na liteona, powiedzcie mi co jest tego przyczyną?
    Jeszcze jedną w JF w Oknie "Drive Properties" Nie wyszukuje mi napędu jest "no drive detected" gdy kliknę intro/device ID łączy się z nim normalnie mogę zczytać/wgrać firmware, najlepsze że spoof jest zrobiony poprawnie.
    Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak maiłeś oryginalnie benq możesz mieć tylko benq lub lite-on. Co do diody to fw w napędzie jest złe, dlatego tez ci już nie wykrywa napędu. tak czy siak potrzebujesz nowego
     
  4. byhlk

    byhlk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli flesh przechodzi testy i wszystko to i tak jest źle wgrany?? Zapodać mu OFW do tego tego samsunga i rozumiem że samsung będzie ok tak??
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jaki kod bledu masz na TV?
     
Wczytywanie...

Poleć forum