1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po wypaleni gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Qbapl666, Styczeń 9, 2011.

  1. Qbapl666

    Qbapl666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pożyczonego xbox 360 z ixtreme 1.4 chciałem wypalić GTA i wypaliłem gra włącza sie i zawiesza na pierwszych napisach ale przy próbie wgrania ja na dysk konsoli kaze czyścić płytę i nie można zgarć. obraz sprawdzony tak jak w tutorialach było opisane ale widziałem ze coś w notatniku się wpisuje i wypala. tego nie robiłem czy to może być przyczyna czy problem leży po stronie nagrywarki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie, wystarczy gre sprawdzić abgxem. Jeśli nie wykryje błędów to po tym musisz przerobic obraz na wave2
     
  4. Qbapl666

    Qbapl666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie było trzeba przerabiać bo w programie 360 Waves Patcher 1.2.2 pokazywał wave2 tylko coś w niektórych tutorialach widziałem ze sie wpisuje kiedy ma zacząć wypalać na 2 warstwie płyty????L0 Data Zone Capacity:2 0xx xxx miałem tak ustawione a teraz znalazłem że powinno być tak L0 Data Zone Capacity: 1*913*760
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A sprawdziłeś gre w abgxie?
    Nie było błędów? Pokaż screena z loga
    Przy nagrywaniu wskazałeś plik *.dvd?
     
  6. Qbapl666

    Qbapl666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]

    [​IMG]

    i ten plik co powstał to z niego wypalałem tylko te cyfry co wcześniej napisałem nie zgadzały się:)
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dvd ok wiec pewnie blad przy wypalaniu
     
  8. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Spróbuj wypalić jeszcze raz ;D
    na jakich płytach wypalasz?
     
  9. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Źle nagrana płytka :)
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nagrywarka lipna lub plyty ale na 99% plyty
     
  11. Qbapl666

    Qbapl666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywarka TS-L633B a płyty Media-tech
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala

    na 100% wina plyty:)
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak wypalisz na verbatimie to bedzie oki
     
  14. Qbapl666

    Qbapl666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy te parametry zawsze musza być takie czy nie Data Zone Capacity: 1*913*760
     
  15. Qbapl666

    Qbapl666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oki temat zamknięty płyty były felerne po zakupie Verbatima wszystko gra dziękuje i do następnego.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. slewik
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    121
  2. dominik8
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    121
  3. Sz0rTi
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    337
  4. Kretonus
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    303
  5. kapa
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    324

Poleć forum