1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem po zainstalowaniu

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez Direkts, Wrzesień 15, 2013.

  1. Direkts

    Direkts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam,
    Zainstalowalem dvd1 bez problemow, gra prosi o wlozenie dvd2, wszystko jest pieknie, ale po intrze z gwiazdkami wyskakuje komunikat :
    "Uwaga!
    Gra zostałą uruchomiona ponownie z powodu problemow z urzadzeniem do zapisu, na ktorym zainstalowano gre.
    Jesli problemy wystapia ponownie, prosze wymienic to urzadzenie i ponownie zainstalowac gre"

    Czy ktos ma pomysl o co chodzi?

    Usuwalem gre, czyscilem pamiec podreczna i instalowalem ponownie, nic sie nie zmienia

    Dziekuje za pomoc, pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. razemponad96

    razemponad96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
    Kup Oryginał :)
     
    4 użytkowników lubi ten post.
  4. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    żeś powiedział co wiedział ... zobacz czy po zainstalowaniu dvd1 gra ruszy z dvd2 (bez instalowania)
     
  5. kudłaty12345p

    kudłaty12345p Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam tak samo. Konsola z LT 3.0 gra nagrana na zwykłej nagrywarce, jutro jeszcze raz nagram płytę nr 2. Może ktoś tez tak jeszcze miał i jakoś obszedł problem?
     
  6. Direkts

    Direkts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Błysk elokwencji ...

    Caly czas tak robilem, dvd1 zainstalowana, dvd2 z plyty[bez instalacji] i nie dziala
     
  7. Jeicam

    Jeicam Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Munina
    witam,
    mam ten sam problem, a mianowicie dochodzę do misji Franklina na terenie Vagosów (bez szczegółów - bez spoilerów :)) i w pewnym momencie gra mi się restartuje i po intrze wyskakuje ten sam komunikat :/ nie pomaga instalacja dwóch płyt :) spróbuję jeszcze zgrać DVD1 na pendrive bo to ewidentnie problem właśnie z tą płytą :(

    dodam, że taż mam LT 3.0 i nagrywałem zwykłą nagrywarką tak samo jak inne gry, które śmigają.
     
  8. Lera1n

    Lera1n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2013
    Posty:
    90
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Daleko
    Jak ja się niezmiernie cieszę że zdecydowałem się na konsolę z RGH a nie LT. Zero problemów :)
     
  9. kornik

    kornik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jak nagrywacie zwykla nagrywarka to sier nie dziwcie. tylko iHas tu pomoze.
     
  10. BronX

    BronX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Mam ten sam problem a wypalałem ihasem :/ straciłem w sumie 6 płyt ( 3 na dvd 1 i 3 na dvd 2) i nadal nie działa
     
  11. Direkts

    Direkts Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ciesze sie Twoim szczescie, ale w 2008 nie bylo rgh ;)
     
  12. mcdreamy18

    mcdreamy18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ĺťywiec, Poland
    Mam ten sam problem :/ nagrywałem ponownie dvd2 oraz usuwałem dvd1 z dysku i wgrywałem przez pendrive ale ciągle wyskakuje ten sam błąd :/ kompletnie nie wiem co robić żeby gra w końcu działała...
     
  13. greg.x

    greg.x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety mam to samo, niech ktos jeszcze sprawdzi czy moze zrzucic druga plyte na dysk, u mnie wywala blad ze szmatka, moze to wina obrazu ktory sciagnelismy. Mam lt 3.0, uzylem varbatim, opc wylaczone nagrywalem najnizsza pedkoscia. Zmarnowalem pol dnia na to. Daje sobie dzis z tym spokoj.

    Wysłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
     
  14. redhaven21

    redhaven21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Miałem ten sam problem. Płyty nagrane zwykłą nagrywarką. Posiadam LT 3.0 i pomogło usunięcie DVD2 z dysku, odpalenie gry i przejście tej pierwszej misji z napędu i trickiem z mp3 :)
     
  15. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    Ja mam RGH i niestety gra włącza się i zacina na momencie wczytywania. Odświeżanie co sek. Jakies rady?
     
  16. greg.x

    greg.x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie nie da sie uruchomic gry ani skopiowac dvd 2 na hdd, wiec mam inny problem.

    Wysłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
     
  17. Jeicam

    Jeicam Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Munina
    jakim trickiem mp3 bo za bardzo nie rozumiem? :) nie mam DVD2 zainstalowanej na dysku (przy instalacji wyskakiwał "błąd ze ściereczką") a i tak mi grę restartuję :) wytłumacz o co b z tym trickiem bo wyrzucę xbox'a za okno :p
     
  18. redhaven21

    redhaven21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Nowy Sącz
  19. Jeicam

    Jeicam Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Munina
    mi właśnie w tym momencie grę restartuję, a wcześniej elegancko śmigała :(
     
  20. redhaven21

    redhaven21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Nowy Sącz
    to lipa, trzeba czekać aż ktoś znajdzie na to sposób a jak nie to pozostaje robić RGH ;/
     
  21. mcdreamy18

    mcdreamy18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ĺťywiec, Poland
    Z tego co przeczytałem nawet na RGH niektórym gra nie działa tak jak trzeba... ja już nie mam siły do tej gry i chyba trzeba będzie kupić oryginał :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum