1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem podłączenie jtag do link livebox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kacper0071, Luty 16, 2014.

  1. kacper0071

    kacper0071 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sięgnął od kilku dni próbuje podłączyć mojego jtag do internetu ale jakaś mi sie to nie udaje.Wgralem FSD i podlaczylem konsole do liveboxa i teraz nie wiem jak to zrobic zeby moja konsola miała internet w sensie żebym grał na system link z moja druga konsola proszę pomóżcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orxech

    orxech Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    powiedz jak podpiołes konsole do live boxa ?
    Ja mam slima i niechciałbym coś zepuś i bana dostać

    posiadam RGH od kilku dni i nim coś zrobie wole mieć pewność

    szukam na forum od kilku godzin ale już padam i prosze was o pomoc.
    Dlatego podpinam się pod temat kolegi.
     
  4. kacper0071

    kacper0071 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Normalnie wzięłem kabel ethernetowy pociagnalem od xbox do Livebox.Tak podlaczylem jeszcze xbox one i jeszcze jedna x360 i normalnie a z jtag nie mam pojęcia jak zrobic zeby grac na system link oraz ściągać okładki do gier itp.
    Najchętniej podam Wam moj skype gdzie moze jakaś osoba zgłosi sie do mnie i pomoże mi.Oto moj skype vkacper1999
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. kacper0071

    kacper0071 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pixel zrobiłem tak jak na poradniku i nic nie pomogło.Pixel mozesz mi pomoc przez skype?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Co ci konkretnie nie działa? Nie łączy do gier czy co?

    PS. Od pomagania jest forum :)
     
  8. kacper0071

    kacper0071 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystko nie łączy jest IP na dole pokazane moje ale gdy wchodzę f3plugin to wszędzie fail albo not found
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    A przekierowałeś porty itd. jak w poradniku?
     
  10. kacper0071

    kacper0071 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja to wszystko jutro jeszcze raz na spokojnie zrobię tylko Nwm jak przekierowac porty w liveboxie.A i czy moge wgrać ten najnowszy update przez pendrive ?
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  12. kacper0071

    kacper0071 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dashboard mam 16547.0 Chodziło mi o FSD poniewaz w cerdits to drugie w lewym dolnym rogu mam inaczej niż na screen mam 2.016547.0
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  14. kacper0071

    kacper0071 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cholera nie moge sie nadal połączyć
     
Wczytywanie...

Poleć forum