1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem podłączeniem dźwięku slima pod monitorem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bibzonekkkk, Sierpień 14, 2013.

  1. bibzonekkkk

    bibzonekkkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Mam slima 4 + 500gb z modyfikacją rgh, oraz wgranym fsd 3. Mam problem odnośnie podłączenia dźwięku gdy chcę podłączyć iksa pod monitor. Pod monitor podłączam kablem HDMI, natomiast do dźwięku rozebrałem plastikową obudowę oryginalnego kabla i robię przejście z chinchy na jacka. Mój problem polega na tym, że gdy próbuję włączyć iksa z dwoma podpiętymi kablami nic się nie dzieje. Tzn kontrolka świeci, natomiast z zieloną otoczką dookoła nic się nie dzieje - po prostu wygląda to tak jak czekanie za rozruchem, z tym, że czekałem 10 min. Powtarzałem czynność kilka razy i nic. Z samym hdmi lub kablem av jest ok, z dwoma nie. Co może być przyczną?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dadas1122

    dadas1122 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    może masz zwarcie jak zdjąłeś plastik z AV owiń to tasmą
     
  4. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Nadal nie rozumiem, jak to chcesz podłączyć. Możesz zrobić kilka fotek?
     
  5. dadas1122

    dadas1122 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. bibzonekkkk

    bibzonekkkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie do końca. Z oryginalnego kabla av zdjęty plastik w celu wpuszczenia w drugie gniazdo HDMI. HDMI wpięte do monitora i iksa, natomiast AV wpięty do iksa i przejściówki na jacka którą wpinam w głośniki. Fotki może potem Ci zrobię, bo teraz mi się nie chce :p


    EDIT: Doczytałem post @up - tak, mniej więcej o to kaman :p


    Izolacja nic nie pomogła.

    EDIT2: Uporałem się - do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum