1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem połączenia z wi-fi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez iniesta21, Styczeń 14, 2013.

  1. iniesta21

    iniesta21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pewien problem. Otóż chcąc podłączyć internet do xboxa za pomocą wifi, po 100'krotnym wpisywaniu klucza wpa2 internet dalej nie chce dzialać, resetowałem ze 100 razy liveboxa też nic nie pomogło wiec moje pytanie jest takie czemu może nie działać wifi. Dodam że konsola normalnie znajduje sieć bezprzewodową , przez wifi działa również laptop jak i mój telefon więc problem z liveboxem odpada...


    Z góry dziękuję z odpowiedzi pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Problem z Liveboxem wcale nie odpada. Użyłeś przycisku REG? Przy każdym nowym urządzeniu trzeba go nacisnąć i dopiero podłączać urządzenie. Przycisk jest pod Liveboxem obok wejścia zasilania. Pomogłem - daj przydatne.
     
  4. iniesta21

    iniesta21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Własnie tutaj to raczej nie ma nic do rzeczy, wpisuję klucz wpa2 który jest napisany na livebox, daje testuj połączenie i on (czyt. xbox) nie może sie z nim połączyć.
     
  5. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    wyłacz zabezpiecznia i polacz sie z siecia pozniej wlacz z powrotem zabezpieczenie ;]
     
  6. iniesta21

    iniesta21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakie zabezpieczenia i jeśli byś mógł to gdzie tego szukać?
     
  7. Pina

    Pina Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gdZ'
    Ustawienia swojego livebox'a znajdziesz zawsze tutaj http://192.168.1.1/ .
    Zmień albo usuń hasło i próbuj ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum