1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem pomocy !!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MEkar95, Sierpień 20, 2013.

  1. MEkar95

    MEkar95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam otóż mam pewien problem, gdy włączam gre assassins creed 3 to po nie całej minucie zawiesza sie cała konsola a u mojego kolegi ta gra chodzi normlanie i w czym problem czy coś jest z laserem bo mam jeszcze forza horizont to gram przez dluzszy czas ale nie raz sie zawiesi ale moge wejsc do interfejsu xboxa i otworzyc naped i wlaczyc jeszcze raz z tym ze assassins jest bardziej porysowany od forzy horizont czy to moze byc cos takeigo jak czuły laser ? pomocy swiezak ze mnie w tej dziedzinie :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ezioauditore12

    Ezioauditore12 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnów - Wiedeń
    Pirat czy oryginal ? jesli pirat nagraj gre jeszcze raz jesli oryginal to chyba laser , mialem tak w starej konsoli , mozesz tez plyte dac do regeneracji jak jest bardzo porysowana .
     
  4. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Napisał, że koledze działa.
    Ja myślę, że laser Ci pada, ale to tylko przypuszczenia :p
     
  5. MEkar95

    MEkar95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jakbym wymienil laser to przerobke strace ??
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Daruj ..... nagraj grę na nowo wyczyść pamięć podręczną, następnie sprawdź jeśli dalej będą problemy zostaje serwis.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum