1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem poważny ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mariusz Szady, Grudzień 13, 2011.

  1. Mariusz Szady

    Mariusz Szady Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam o tuż mam straszny problem z moim xbox. O tuż pewnego pięknego dnia po wgraniu najnowszego dasha poprzez fife 12 mój klocek zdechł a właściwie to przeróbka padła od tego zaczęły się moje problemy. Po rozłączeniu klocka i ponownemu podłączeniu wyskoczył mi ROD (3 czerwone diody) odczytałem go i wyszło mi 0001 błąd zasilania no tak sprawdziłem zasilacz działa mimo że po podłączeniu do konsoli pali się na czerwono. Otworzyłem sprawdziłem gpu i nie znalazłem nic niepokojącego nawet się nie grzał. Złożyłem go i podłączyłem ponownie niestety dalej błąd był ten sam tylko ze nie szło już odczytać numeru błędu nie wiem co z nim zrobić czy go wyrzucić i kupić nowego czy się z nim trochę pomęczyć bo w sumie szkoda kasy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. Mariusz Szady

    Mariusz Szady Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdzałem u innego kolesia i dalej to samo może to być przyczyna gniazda ? aczkolwiek trochę by to było dziwne
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    gniazdo na pewno ok odlacz naped i zobacz
     
  6. Mariusz Szady

    Mariusz Szady Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. filmyredcywn

    filmyredcywn Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Najprawdopodobniej zimne luty pod CPU.
     
  8. Zaborov

    Zaborov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    dobry pomysł odłacz ten naped i sprawdz
     
  9. Mariusz Szady

    Mariusz Szady Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odłączyłem napęd i włączyłem dalej błąd 0001 jeszcze śruba mi się uwaliła od obudowy :D co z tymi łutami co to znaczy że zimne napięcie nie dochodzi do cpu jak tą usterkę naprawić ? A z tego co czytałem to zimne luty to błąd 0102 ma ktoś jakieś pomysły ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum