1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem prosze o pomoc !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KrmX360, Grudzień 31, 2010.

  1. KrmX360

    KrmX360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem xbox 360 slim 4 gb nie dzilaa brak obrazu podlaczylem wszystko poprawnie nowa konsola 1 uruchamiana
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Jak masz TV HD to zwróć uwagę na kable jakimi podłączasz i które to jest wejście(AUX)
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    przeczytaj to >>> http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/przez-chwile-stres-79024.html
    taki sam przypadek ze slimem ...

    ..........................
    napisz cos więcej jakim kablem ?
    do jakiego TV/monitora ?
    czy wybrałeś właściwie źródło sygnału w TV ?
    czy dioda na zasilaczu się świeci /na jaki kolor ?
    czy diody w okręgu xboxa się świecą ?
    co z padem ? zalogował się do xboxa ,czy w kółko świecą się diody ?
    czy tacka sie wysuwa ?
    - nic nie napisałeś ,wiec jak ci pomóc ?
     
  5. Kamrel

    Kamrel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    spróbuj podłączyc innym kablem
     
  6. Musiorex

    Musiorex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Królówka
    Zwróć uwagę na kabel :) Też tak miałem.
    Na kablu (AV) masz przełącznik TV lub HDTV ! Przełącz na TV i powinno być OK :)
     
  7. KrmX360

    KrmX360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola podłaczona do telewizora wszystkie diody swieca zasilacz swieci na zielono jak wlaonczona jest konsola a jak wyłączona pomarańczowa pada wyszukuje tacka się wysuwa
     
Wczytywanie...

Poleć forum