1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem: Przeróbka

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez muniek110, Wrzesień 9, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Witam
    Ostatnio przerobiałem konsole u kolesia. Zdziwiłem się gdyż nie zainteresował go fakt że płytka jest w środku i rzekł: To nie ma znaczenia. No cóż on wie lepiej. Wracam na hawirę i sprawdzam gry. Wbijam Call of Juarez i wszystko git, puszczam wolfka i dochodzę do pewnego momentu i jest zwiecha czarny ekran ale mini dashboard mogę uruchomić (nacisk xbox na padzie). Zdziwko ale myślę wina nagrania. Wsadzam Bionic Comado i jest git. Pytam się typka o co biega. Mówi mi że nagrywałem na słabych płytkach i z racji tego że mam benq który wolno czyta nie odpala mi gier które słabo nagrają się na taniej płytce. Kolega mój sprawdzał u siebie na liteonie i było git z wolfkiem. A typ mi mówi że na verbatimce mam nagrywać. Nagrałem fable 2 i jak dochodzę do przejścia do miasta jets loading i wyswietla mi wskazówki i w nieskończoność tylko to.
    Czy to że nagrywam na tanich płytkach ma coś do tego?
    Czy to tylko wina płyt czy przeróbki?
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To jest raczej wina płyt lub nagrywarki.
     
  4. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    ale jak miałem 1.5 to wszystko bylo ok z tymi płytkami
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. Klera

    Klera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piła
    To kup lepszą płtyke i spróbuj na niej na grac i zobacz czy bd ok. Jesli tak... wina płyty ;d
     
  7. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Uwierz mi że nie bez powodu zalecanę są płyty verbatima.Nawet jak gry Ci będą działać to laser na takich omegach,mintach czy innych badziewiach stracisz szybciej niz Ci się wydaje.
     
  8. Trigun

    Trigun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pyskowice
    Cześć konsole masz sprawna to co mowia inni to prawda jakoś klocki dobrze smigaja z tymi verbatimami ( chociaż podobnie jak ty uzywałem płyt no name czyli dużo tanio tesco :) Moja konsola je czytała ale z czasem płyty szybciej sie scierały i konsola miała pozniej duzy problem zeby je odczytać i konczyło się to wywaleniem płyty do kosza.

    Jesli chodzi o grę fable to gra ma swoj błąd ona poprostu nie chodzi z płyty, tzn chodzi jak chce raz ci przeczyta moment ktory ci wcześniej nie przeczytał a innym razem ci nie przeczyta innego. (niby wyszła jakas łatka do tej gry ktora sciągasz z XBL ale oczywiscie musisz płacić bo łatka to tez swojego rodzaju dodatek. Druga opcja to wystarczy zainstalować gre na dysku twardym i najlepiej z kazda grą tak robić. Jesli dysku nie masz to nie pograsz w fable
     
  9. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Mam ostatnio sporo wymian wlasnie benq leca na potege lasery dodatkow sa zabijane kiepskim nosnikiem .
     
  10. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a da się w tych benq podkręcić jakoś laser
    żeby lepiej czytał płyty tak jak to sie robi
    w samsungach ?
     
  11. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    ok nagralem wolfka na verbatimce i jest ok.
    ale czy to zeby nagrywac na verbatimkach dotyczy tylko 1.6, nie??
    bo nagrywalem poprzednie gry (1.5) na omegach i activejetach (philips) i bylo gites
    to jak to jest?
     
  12. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Obojętnie jakie masz ixtreme najlepiej nagrywać na verbatimach są po prostu najlepsze!:)
     
  13. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    ok temat do zakmniecia
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum