1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem, przewód VGA

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krecebeke, Grudzień 9, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    mam problem - konsola idealnie dziala na ekranie telewizora, natomiast gdy podłączam ją do monitora za pomocą vga (monitor - lg 19") na rozdzielczosci 1400x900 obraz jest nie ostry i "pływa". W ustawieniach monitora próbowałem chyba wszystkiego i nic to nie daje. Na innych rozdzielczosciach tez tak jest oprocz 1360x768, ale wtedy z kazdej strony obrazu mam czarne pasy.
    Może ktoś z Was miał taki problem i zna jakieś tajne ustawienia w konsoli ?


    Pozdrawiam i dziękuje z góry za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Galan

    Galan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Tez tak mam, to wina rozdziałki chyba i wielkości monitora :D
     
  4. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    XBOX360 jest przystosowany do roździałki HD, a ty masz ekran 16:10 (myśle tak dlatego, ze masz taką roździałkę), a obraz HD to 16:9.
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    może poprostu wejdź w ustawienia monitora i rozciągnij obraz w pionie i w poziomie :)
     
  6. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sam mam 16:10 1680x1050 i pod HDMI - DVI mam obraz bardzo ostry a na VGA rozmazany i pixeloze. Więc kup HDMI DVI niż VGA :)
     
  7. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam tylko wejście vga w tym lcd :-(
     
  8. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no to raczej jesteś skazany na to. Ja na VGA nie mam pasów bo mam auto dopasowanie obrazu. Też powinieneś mieć taki przycisk na monitorze.
     
  9. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Znajdź sobie przycisk Auto na monitorze bądź w Menu monitora.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum