1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem przy aktualizacji xbox 360.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez yasha, Sierpień 20, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. yasha

    yasha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam problem.
    Niedawno chciałem zagrać w grę, aby w nią zagrać trzeba było najpierw zaktualizować konsole, tak zrobiłem, w połowie aktualizacji wyskoczył błąd, a aktualizacja nie została ukończona, od tej pory nie mogę korzystać z konsoli .A jeśli chodzi o problem to w połowie aktualizacji gry zacięło się i wyskoczył komunikat
    : Nie można odczytać aktualizacji z płyty . Aby kontynuować włóż ponownie płytę .
    Jeśli problem będzie się powtarzał odwiedź stronę Welcome to Xbox Support - Xbox.com.
    Kod statusu : 3151-351f-B800-0F00-C000-0013.
    co zrobić aby konsola znowu działała poprawnie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
  4. xbox360g

    xbox360g Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kamionka
    LT czy RGH?
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Sciagnij aktualizacje 13599.
    Wypakuj na pendrive i podlacz pena do konsoli.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  6. yasha

    yasha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie wiem , da się to jakoś sprawdzić ?

    Wiem że konsola elite 2006 roku.

    Wszystko poszło pięknie tylko pojawił się nowy problem gdy włączam pada cały czas migają mu się wszystkie cztery diody i nie mogę nic nim robić .Co zrobić żeby było tak jak wcześniej ?

    Ok naprawiłem tylko pojawia się nowy problem.gdy wkładam grę do napędu wyskakuje komunikat : To play this disc ,put it in xbox 360 console.Czy usunęło mi przeróbkę ?

    Edytuj posty, nie pisz jednego pod drugim ...TigraTeam
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Tak

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Musisz ponownie przerobić,tutki znajdziesz na forum ...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum