1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem przy aktualizacji.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kuba335, Grudzień 30, 2011.

  1. kuba335

    kuba335 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wczoraj otrzymałem grę WWE 12.Po włożeniu płyty wyświetliło mi się że potrzebna jest aktualizacja.Niestety aktualizacja nie zakończyła się powodzeniem.KOmunikat był taki aktualizacja nie powiodła się .Był jeszcze podany kod stanu 3151-351f-1800-2203-c000-0001.Bardzo proszę o pomoc.Zgodnie ze wskazowka probowalem zaktualizowac przez pendrive niestety i to nie przynioslo rezultatöw
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. seba9301

    seba9301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    spróbuj dash 13599 mi pomogło
     
  4. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mi kilka osob przynosilo konsole gdzie wyskakiwal problem z aktualizacja. Chodzilo o aktualizacje ktora zmieniala fw napedu na oryginalny po czym nie mogla dokonczyc aktualizacji bo nie mogla odczytac plyty z kopia zapasowa, wlozenie pendrive z aktualizacja tez nie pomagalo bo konsola chciala aktualizowac dalej z plyty. Rozwiazaniem bylo wgranie nowego fw LT+ do napedu i dokonczenie aktualizacji z plyty
     
  5. kuba335

    kuba335 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A moze mi ktos napisac dokladnie co mam zrobic
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ściągnij dashboard 13604/13599/rozpakuj/wrzuć na pendrive/wrzuć do x'a
     
  7. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. kuba335

    kuba335 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem w tym ze ja juz je pobieralem i kompletnie nic na USB, plyte. Tego dasha 13604 tez i nadal nic.
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    zostaje ci wgranie orginalngo fw do napędu i póżniej dash i reflash napędu na lt 2.0/3.0
     
  10. kuba335

    kuba335 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak to dokladnie zrobic?
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    chlopie sciagnij dasha 599 i ruszy
     
  12. kuba335

    kuba335 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak na 604 nie dzialala to na 599 bedzie ?
     
  13. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    146 możesz też spróbować
     
  14. kuba335

    kuba335 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jeszcze sprobuje ten 599 jak to nie pojdzie to kompletnie nie wiem co robic.
     
  15. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wgrać orginalne fw do napędu i wtedy dash wgrać
     
  16. kuba335

    kuba335 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak wgrac te oryginalne Fw do napedu?
     
  17. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Wpierw spróbuj z tymi dashami, co Ci wcześniej podali...
    Jak to nie pomoże, to zanieś konsolę komuś, kto je przerabia... Sam tego raczej nie zrobisz.
     
  18. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    z dashami mu nic nie da i tak bo mu usunie przeróbke i tak ,nie da rady sam musi i tak zanieść na serwis koszt fata flash nie duży około 100zl
     
  19. kuba335

    kuba335 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra kosztowala mnie 185 zl i nic sie nie da z tym zrobic?
     
  20. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  21. Parch

    Parch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po wgraniu tego dasha przeróbka się usunie ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum