1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem przy Kupinie Xboxa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bendzik77, Luty 13, 2012.

  1. Bendzik77

    Bendzik77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Chciałbym prosić o pomoc przy kuponie konsoli.Ja sam nie bardzo się orientuje w tych sprawach ponieważ nigdy wcześniej nie miałem xboxa.Chce zakupić używaną konsolę z dwoma padami w miarę nie dużej cenie . Tutaj pojawia się problem ponieważ mam Tv bez złącza HDMI zaś mam tez monitor z HDMI lecz głównie chciałbym grac na konsoli poprzez TV. Pytania:
    1.Czy każdy rodzaj x360 opala nowsze gry?
    2.Czy na dysku da się instalować grę z płyty aby później działa bez niej ??
    Jeśli ktoś bym miał chęci mi pomóc proszę o podanie linku z aukcji z allegro z x360 może być licytacja lub kup teraz w niedużej cenie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rpolak99

    rpolak99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko zależy od wyjść jakie posiada twój telewizor. Poza tym do Xboxa są dołączane różnego rodzaju okablowanie do podłączenia pod starsze telewizory bez wejścia HDMI.
    1.Jeżeli nie jest przerobiona to wystarczy oryginalna gra. Gdy konsola jest przerobiona to na chwilę obecną musi posiadać LT 2.0 albo LT 3.0
    2.Da się zainstalować i wystarczy że będziesz wkładał płytę do stacji, ale jak chcesz tylko i wyłącznie odpalać z dysku to jest potrzebna przeróbka RGH
    BTW: Ja posiadam konsolę na sprzedaż, jakby co to napisz do mnie na priva.
     
  4. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak każdy XBOX360 odpala najnowsze gry pod warunkiem że masz odpowiedniego desh'a .
    Aby gry odpalać tylko i wyłącznie z dysku konsoli bez wkładanie płyty musisz mieć JTAG/RGH chyba że pobierzesz grę z XBOX LIVE wtedy nie musisz wkładać płyty ponieważ pobrana gra zapisuje się na dysku twojej konsoli.
    Mała porada w sprawie kupna XBOX'a jeśli chcesz kupować to nie daj się naciągnąć na żadne modele z płytą Xenon ponieważ jej ona NAJBARDZIEJ awaryjna(najbardziej podatna na ROD'a), kupując XBOX'a zwróć uwagę aby on był conajmniej z płyta Falcon/Jasper/Valhalla
     
  5. PIKOxPL

    PIKOxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    1 . Jeśli to orginał to kazda.
    2. Da sie instalowac gre na dysku tylko wlasnie tez nie wiem jak to dziala :p ja tam mam zainstalowana a plyta w napedzie jest moze tylko trzeba ja wlozyc i wyjac jak jest zainstalowana.

    Jesli chodzi ci o cene to cos tu jest : SPRZEDAM XBOX 360 SLIM!!! (2113764539) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Jesli o gry :XBOX360 ELITE + 65 GIER + GWARANCJA!! MEGA ZESTAW. (2104770351) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. chociaz nie jestem co do tego przekonany bo gry sa na dysku twardym chyba ze ci zalezy na pudelku :p
     
  6. Bendzik77

    Bendzik77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zapomniałem wspomnieć ze jeszcze zależy mi na 2 bezprzewodowych padach i aby konsola była nieprzerobiona. Posiadam taki TV SONY TRINITRON 29cali KV-29C3K (nie wiem jaki jest rodzaj załącza mam podłaczony dekoder z TP pakietu z telewizja do załącza na dekoderze TV ). Sprzęt aby był w niedużej cenie i może być bez gier !
     
  7. rpolak99

    rpolak99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O bezprzewodowe pady nie musisz się martwić. Jeżeli telewizor posiada wyjście scart albo chinche (żółta,czerwona i biała) to bez problemu podłączysz.
    Poszukaj na allegro i daj również ogłoszenie na stronie w zakładce kupię. Podaj namiary a na pewno ktoś się odezwie ;)
     
  8. Bendzik77

    Bendzik77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jaki rodzaj konsoli był by najlepszy (najmniej awaryjna itp.)
     
  9. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Slim
     
Wczytywanie...

Poleć forum