1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem przy nagrywaniu gier.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil113, Październik 11, 2011.

  1. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam podczas nagrywania gier przez imgburn występuje błąd.Nagrywarka Pioneer DVD-RW DVRTD09 z laptopa. Próbowałem na różnych płytach na verbatimach również ale to nie pomaga. Wyskakuje błąd w którym jest nazwa nagrywarki i coś jeszcze na dole ponów próbe i anuluj nawet jak się cały czas klika ponów próbe to nic nie daje.Czy to może być wina nagrywarki. Proszę o pomoc... i z góry dziękuje..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Spróbuj nagrać programem CloneCD.

    Kod:
    http://static.slysoft.com/SetupCloneCD.exe
     
  4. kondziu16

    kondziu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    polecam clone cd a tutka mam ze spryciarze od 2 lat używam clone cd
     
  5. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    raz już próbowałem clone cd na verbatimie i nie udało się ale zaraz spróbuje i dam znać.
     
  6. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja nagrywam imgburnem i na koncu tez wywala błąd i plyta wyskakuje.
    Włanczam gre i wszystko chodzi Ok, gre przechode i do konca jest wszystko OK
     
  7. Gnoyek

    Gnoyek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    może masz jakąś nagrywarke combo która nie wypala DL? Sprawdź narzędziem od nero czyli bodajże info tool czy jakoś tak :)
    i sprawdź czy obsługuje DL płyty
     
  8. kamil113

    kamil113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    uszyneq
    mi wywala na 32%
    teraz na clone cd udało sie f1 2011 instaluje się miejmy nadzieję że będzie ok;) dzięki za rady VeB
     
Wczytywanie...

Poleć forum