1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem przy nagrywaniu gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez olokoks, Czerwiec 1, 2012.

  1. olokoks

    olokoks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam! Jestem nowy na forum i w spolecznosci maniakow:). Mam mały problem, gdy chce nagrac sobie grę. Mój problem zaczyna sie gdy chcę juz rozpocząć nagrywanie. W CloneCD i IMGburn wyskakuje mi powiadomienie że moja płyta ma za mały rozmiar do nagrania. Mam Verbatimy dvd+r dl 8x 8,5gb. Gry które próboję instalowac zajmuja 8,3 gb a programy mi pokazuja ze na płycie jest wolne 8,1 gb. Pewnie wiecie o co chodzi, także powiedzcie mi w delikatny sposób co jest nie tak? Sprawdzałęm nagrywarke czy wypala płyty DL i wypala. Czemu oszukuje z pojemnoscią płyty
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    dajesz zapisz do konca medium i tyle wypali ci gre w 97 % jesli masz ihasa bedzie 100% ale w obu przypadkach mozesz grac oczywiscie offline(jedynie forza 4 , dragons dogma i nowy dirt only ihas)
     
  4. olokoks

    olokoks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Dzieki Wafel. Nie myslałem ze gra nie do konca nagrana będzie chodzić. Chwała Ci i Miłego Weekendu :))
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ja mam tak wypalone 30 plyt teraz zakupilem ihasa bo cos widze ze nowe gry juz chyba tego potrzebuja :) poki co te 3 ale w forze warto zagrac :)
     
  6. mateo360

    mateo360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja ostatnio zmarnowalem na ihasie 10 verbatim,na ghost reconie ,max payne 3.po przedstawieniu problemu dobry czlowiek na forum napisal mi ze mam wlaczyc smartburn i pomoglo,nagralem plyte ale czy z ta opcja mam teraz ciagle nagrywac???jakie ma to znaczenie wiecie cos na ten temat wiecej???
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zależy na jakich płytach zamierzasz nagrywać. Jeśli tylko na Verbatimach z Singapuru, to już nic nie zmieniaj w EEpromie. Jeśli na innych, to: http://xboxforum.pl/artykuly-206/nagrywanie-xgd3-na-platinum-mbipg101-r10-65-a-110542/
     
Wczytywanie...

Poleć forum